JSport.ro

Aflată la două puncte în spatele liderului FC Avrig, AS Păltiniș Rășinari se pregătește de reluarea pregătirilor pentru partea secundă a sezonului. Cu două meciuri restante, Liga a IV-a Sibiu va avea un campionat extrem de disputat, cel puțin trei formații anunțându-și intenția de a promova în Liga a III-a.


Luni, 6 februarie elevii lui Dragoș Năstase vor efectua primul antrenament din 2017, iar până la această or AS Păltiniș Rășinari a reușit să parafeze un transfer, este vorba despre portarul Mădălin Lungan, portar ce-i va face concurență lui Piko.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Obiectivul promovarea! Mizez pe unitatea grupului, pe faptul că suntem de foarte mult timp împreună, o să se pregătească și o să dorească să confirmă că sunt cei mai buni fotbaliști din Liga a IV-a”, a declarat Dragoș Năstase, antrenorul principal al celor de la AS Păltiniș Rășinari.

Elevii lui Dragoș Năstase vor efectua vizita medicală la mijlocul săptămânii viitoare și cel mai probabil sâmbătă vor avea primul meci amical, oficialii clubului din Rășinari urmează să se edifice asupra adversarului.


 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.