JSport.ro

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu31AS Păltiniș Rășinari se pregătește pentru noul sezon de Liga a IV-a. Gruparea antrenată de Adrian Iliuț și Dragoș Năstase a bifat o achiziție importantă, iar în noua ediție a Ligii a IV-a, Rășinariul se gândește serios la atacarea promovării.

Bogdan Chirilă (Bucegi Veștem) va juca din această vară la Rășinari, acesta fiind adus la insistențele antrenorului Adrian Iliuț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Îl știu pe Bogdan de mult timp și cu siguranță va fi un mare câștig pentru echipa noastră. Am dorit mult să facem acest transfer și cu siguranță va fi un mare câștig pentru echipa noastră. Am decis să facem în această vară doar câteva transferuri, maxim trei, urmând să alegem calitatea în detrimentul cantității, asta deoarece nucleul echipei este deja format acesta fiind unul de calitate. De plecat, nu pleacă nimeni de la echipă iar de venit așa cum spuneam, vor mai veni maxim doi jucători, unul dintre ei fiind un jucător care a mai activat la echipa noastră”

În ceea ce privește noul sezon, reunirea lotului va avea loc la începutul lunii August, iar în ceea ce privește programul jocurilor amicale, AS Păltiniș Rășinari se va duela cu Gaz Metan Mediaș și LSS Voința Sibiu.

Obiectiv îndrăzneț, sprijin de la Primărie

AS Păltiniș Rășinari va fi cu siguranță una din formațiile care se vor lupta pentru accederea în Liga a III-a, asta chiar dacă la nivel declarativ oficialii clubului se feresc să impună direct acest obiectiv.

„Dacă vom avea culoar favorabil ne vom bate la primul loc. nu ne vom dat la o parte. Dacă vom promova vom avea susținere din partea autorităților locale, primarul Bogdan Bucur ne-a asigurat tot sprijinul dânsului”, a declarat Adrian Iliuț, antrenorul echipei din Rășinari.

În noul sezon Adi Iliuț și Dragoș Năstase se vor ocupa de pregătirea echipei, însă dacă la finele turului formația va avea șanse să promoveze, este posibil ca aceștia să apeleze la o soluți mai experimentată pe banca tehnică.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.