JSport.ro

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu13A.S Păltiniș Rășinari își intărește lotul pentru viitorul sezon 2016-2017. Astăzi, prin cele două transferuri, Nicolae Baca și Adrian Roman, practic gruparea din Rășinari și-a definitivat lotul pentru viitorul sezon competițional. Alături de cei doi a mai fost adus la echipa din Rășinari și Bogdan Ovidiu Chirilă.

Nicolae Baca este o revenire, el a mai jucat la noi mulți ani, practic de la juniori l-am luat la noi și a jucat vreo 10 ani la Rășinari după care l-am împrumutat șase luni la Euro Șpring din Alba și șase luni la Poplaca în Liga a V-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adrian Roman este fundaș la marcaj îl aducem de la FC Sion Sibiu tot din Liga a V-a, el și-a exprimat dorința de a veni și noi l-am primit ca să joace la un nivel mai ridicat. Concurența este destul de mare, dar fiecare jucător va avea șansa să își arate calitățile” , ne-a declarat Adrian Iliuț, antrenorul echipei din Rășinari

Nu este însă exclusă posibilitatea unui nou transfer, Adrian Greavu, jucătorul celor de la F.C Hermannstadt Sibiu fiind așteptat la echipă:

Noi sperăm să vină și Greavu (Adriano-Jerry Greavu n.r.), el a mai fost de două ori la noi de la Hermannstadt Sibiu. El nu a plecat în cantonament cu Hermannstadt-ul și dacă va ajunge la o înțelegere cu ei să își rezilieze contractul sau să ni-l împrumute, prima opțiune e la Rășinari pentru că el e legat de noi și are mulți prieteni aici și va veni dacă îl cedează ei. Îl așteptăm cu brațele deschise pentru calitatea lui ca jucător și pentru caracterul lui pentru că el s-a simțit bine la Rășinari și la noi o să vină sigur”, a declarat Adrian Iliuț.

Cu noile transferuri lotul A.S Păltiniș Rășinari arată astfel:

PORTARI: Andrei Piko, Pițigoi Iulian, Răzvan Iuliu Moldovan

FUNDAȘI: Vintilă Adrian, Alin Vlada, Bogdan Ovidiu, Silviu Han, Mutiu Vasile,

Judeanu Mihai, Marcu Alin Ionuț, Năstase Dragoș, Utzu Neluțu, Roman Adrian

MIJLOCAȘI: Gheorghe Claudiu, Cosmin Ioan Coțofan, Gabriel Tănase, Ionel Apostu,

Adrian Baciu, Cozma Adrian, Ganea Ovidiu, Vasy Brezaie, Marcelo Alesandro, Gil Ivc

ATACANȚI : Andrei Voina, Ciprian Atodiresei, Frățilă Bogdan, Baca Nicolae, Cartu Andrei

Articol scris de: Valentin Ciontea

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.