JSport.ro

FC Hermanstadt - Agnita45”BUN VENIT “ACASĂ”, JERRY !!! De astăzi, Adrian Greavu s-a întors la echipa noastră!”, așa arata mesajul de întâmpinare de pe pagina unui cont de socializare a clubului AS Păltiniș Rășinari postat în urmă cu două zile.

Adrian ”Jerry” Greavu, a evoluat în ultimul sezon la F.C Hermannstadt, însă a hotărât să plece de la echipă, factorul determinant fiind dorința de a juca:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am revenit la Rășinari unde am mai jucat în trecut, pentru că la FC Hermannstadt am înțeles că nu mă ia în lot, mi s-a spus să rămân la echipa a doua, iar eu nu am vrut. Am fost puțin dezamăgit din această cauză, pentru ce am făcut anul trecut pentru echipă, am fost golgheterul echipei, iar acum ei nu se mai bazează pe mine, nu am primit explicații clare”, a declarat Adrian Greavu pentru SB Sport.

Alegerea sa a fost una extrem de ușoară întrucât:

”Am decis să mă duc înapoi la Rășinari pentru că acolo sunt iubit, lumea mă apreciază și am mai jucat acolo trei ani iar lumea m-a apreciat. Nu mă duc pentru bani, mă duc din plăcere pentru oamenii minunați de acolo”, a mai declarat acesta.

În legătură cu ce anume așteaptă de la noul sezon Greavu a declarat:

”Tot ce îmi doresc este să terminăm pe locul întâi. Totuși văd că și anul acesta este concurență mare, echipa din Avrig și Voința. Mi-ar plăcea să joc baraj cu ei și de ce nu, să promovăm. Avem o echipă foarte bună și vom avea un cuvânt greu de spus.”

El speră că integrarea în lot va fi una facilă întrucât își cunoaşte foarte bine coechipierii și la rândul lui se bucură să joace din nou la echipă.

”Toți băieții mă cunosc, s-au bucurat foarte mult că mă întorc. Atât eu cât și antrenorii cred că vom face treabă bună împreună”, a declarat noul și vechiul jucător al Rășinariului.

În urmă cu două săptămâni, Adrian Iliuț antrenorul echipei AS Păltiniș Rășinari ne declara:

”Îl așteptăm cu brațele deschise pentru calitatea lui ca jucător și pentru caracterul lui pentru că el s-a simțit bine la Rășinari și la noi o să vină sigur”.

 

 

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.