JSport.ro

AS Bradu a disputat duminică partida restantă din etapa I a Ligii a V-a, seria a II-a, în deplasare la Dumbrăveni. Liviu Stan și compania s-au impus cu 4-0 în fața Progresului și au devenit noii lideri ai seriei.

Prin prisma clasamentului, jocul a fost un veritabil derby, cele două echipe fiind despărțite înaintea jocului de 6 puncte și doar un loc în clasament: Bradu, locul 2, Progresul, locul 3. Iar echilibrul s-a menținut până la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ene Ștef a deschis scorul în minutul 47 pentru oaspeți iar avantajul avea să rămână fragil până în ultimele minute ale jocului. Bradu a marcat de 3 ori în doar patru minute prin Ionuț Țăranu (min. 85 și 89) și Alex Tatu (min. 87).

În urma rezultatului, AS Bradu depășește în clasament Corsav Veștem cu 2 puncte și devine lider cu 8 victorii din 9 jocuri.

Emblemă nouă

Este bine cunoscută atenția pe care clubul din Bradu o acordă imaginii sale pe mai multe laturi. Echipa beneficiază de pagină de facebook update-ată după fiecare joc, meciurile sunt fotografiate iar până acum 3 ani fiecare joc era filmat integral.

De aproape un an se lucrează la modernizarea arenei locale iar din această iarnă clubul are o nouă emblemă. Noul logo este mai apropiat cromatic de echipamentului negru-auriu și are bine evidențiat numele echipei ”AS Bradu” în parte de sus.

Campionatul se reia peste o săptămână

Liga a V-a se va relua în week-end-ul 1-2 aprilie cu jocurile etapei a X-a, prima a returului. Astfel, AS Bradu va întâlni din nou Progresul Dumbrăveni, de această dată pe teren propriu, la Avrig. Meciul este programat sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 16:00. Celelalte partide ale rundei:

Voința Roșia – AS Turnu Roșu (02.04, ora 16:00)
Lyons Club Vurpăr – Corsav Vește (02.04, ora 11.00)
Viitorul Racovița – Chirpăr (02.04, ora 11:00)
Fraternitas Tălmaciu – AS Nocrich (02.04, ora 16:00)

AS Bradu:

[team1]

Rezerve: Ritivoiu, Păunescu, Ene, Stoica

Antrenor: Liviu Stan. Antrenor secund: Cătălin Mohanu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.