JSport.ro

DSC_0411Meci interesant disputat sâmbătă dimineață între FC Hermannstadt II și FC Avrig, încheiată cu o remiză 1-1 (0-1, la pauză). Simion a deschis scorul pentru echipa antrenată de Eugen Beza, iar Ciobanu a restabilit egalitatea.

În prima repriză FC Avrig a fost formația ce a condus ostilitățile. Simion a deschis scorul după ce a pătruns în partea dreaptă și a finalizat acțiunea cu un șut la colțul lung, fără speranțe pentur Ciorgovean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Ciobanu a restabilit egalitatea. Jucătorul introdus în repriza secundă de Jean Gavrilă a marcat cu un șut la colțul lung.

„Copii aceștia sunt toți născuți în 2000, am întâlnit o echipă bună a celor de la Avrig, condusă bine de Beza din teren și de pe margine. Ambele echipe ar fi putut câștiga. Cred că rezultatul este unul echilibrat și mulțumitor”, a declarat Jean Gavrilă, antrenor FC Hermannstadt II.

”A fost o primă repriză bună, chiar foarte bună, ne-am fi putut desprinde, iar în a doua repriză am cedat fizic, dar chiar și așa am irosit câteva oportunități de a marca”,  a replicat Eugen Beza.

FC Hermannstadt II: Ciorgovean – Al. Bîgu, G. Bâra, Genescu, N. Popa, Străulea, Macrea, Buzlea, Trohin, Galea, Găman.

Au mai jucat: Andrici, Ciobanu, Savu.

Antrenor: Jean Gavrilă.

FC Avrig: Cocârcă – Simion, Iancu, Anghel, Popa, E. Beza, Coman, S. Cosovan, Nasta, Tatu și Dugulan.

Au mai jucat: Neacșa și Santa.

Antrenor: Eugen Beza

Miercuri FC Avrig va primi vizita echipei Avântul Reghin într-un meci ce va conta pentru turul secund al Cupei României.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.