JSport.ro

Echipa de ligă secundă FC Hermannstadt va disputa vineri, începând cu ora 11.00, pe stadionul Obor, un joc amical în compania unui nume greu al istoriei fotbalului românesc, Ripensia Timișoara, nou-promovată de asemenea în liga a II-a.

“Ripi” a fost un nume de legendă al fotbalului nostru din perioada interbelică, perioadă în care a câștigat de 4 ori Campionatul României și de 2 ori Cupa României, având în lot unii dintre cei mai buni jucători ai vremii în frunte cu Ștefan Dobay, de 4 ori golgheter al Diviziei A. Înființată în 1928 dar dispărută în 1948 ca urmare a politicilor de partid comuniste, Ripensia a fost reafiliată în 2012 și reinscrisă în Liga a șasea, Timiș. A promovat aproape consecutiv până în Liga a II-a, cu o singură excepție, sezonul 2014/2015 când a ratat promovarea în Liga a III-a în fața Politehnicii Timișoara. Este organizată după modelul socios, unul dintre primii membri cotizanți fiind chiar Sandu Tăbârcă, fostul director tehnic al CSU Voința Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru Hermannstadt este al patrulea amical al verii. În primele trei, echipa lui Pelici a învins Precizia Săcele cu 3-0, ASF Zărnești cu 3-2, și a pierdut în fața formației covăsnene Sepsi Sf. Gheorghe, 1-3.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.