JSport.ro

dsc_0416Victorie facilă pentru liderul Ligii a IV-a FC Avrig în fața unui adversar, Sparta Mediaș, ce impunea respect în sezoanele trecute ale eșalonului patru dar care, în acest an, a ajuns ca după doar 12 etape să aibă a treia cea mai slabă apărare cu 67 de goluri primite. Doar Continental Sibiu (108) și Athletic Șura Mare (72) au o defensivă mai slabă.

De cealaltă parte, cu cele 13 goluri înscrise sâmbătă, FC Avrig se apropie la numărul de goluri marcate de Măgura Cisnădie, dar rămâne a doua (71 pentru avrigeni, 76 pentru Cisnădie). Echipa lui Beza are însă de departe cea mai bună defensivă, doar 6 goluri primite, practic o medie de 0,5 goluri/meci. Următoarea în acest tip de clasament este Hermannstadt II cu 14 goluri primite.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un singur jucător a marcat 6 goluri, alți doi au realizat ”duble”

6 din cele 13 goluri au fost marcat de Ionuț Simion, performanță reușită runda trecută de Andrei Voina (Păltiniș Rășinari) în poarta celor de la Șura Mare. Simion a înscris în minutele 24, 53, 62, 83, 87 și 90. Ceilalți marcatori ai echipei avrigene au fost Ioan Popa (min. 4 și 71), Gabi Dugulan (min. 8), Marius Cosovan (min. 74 și 78), Răzvan Anghel (min. 86), Alex Sîrbu (min. 89). Singura reușită a oaspeților i-a aparținut lui Cătalin Cercea în minutul 41 la scorul de 3-0 pentru gazde.

FC Avrig:

[team1]

Rezerve: 19. Iancu, 7. Sîrbu, 8. Beza, 25. Mereș, 28. Risti

Antrenor: Eugen Beza

Sparta Mediaș:

[team2]

Rezerve: 6. Krestel, 5. Rotar

Antrenor: Lucian Man

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.