JSport.ro

Cluburile sibiene ACS Alma și ASFC Interstar reprezintă orașul nostru la Six Nation Camp 2019 în Germania, o competiție unică la care sunt invitate echipe din orașele înfrățite cu Marburg. Între 9 și 16 iulie au loc antrenamente și meciuri între cluburi din Germania, România, Franța, Slovenia și Tunisia.

Alma participă cu două grupe, 2005/2006 și 2009, pregătite de antrenorii Iulian Merintean și Cristian Cotoară iar Interstarul este prezent cu grupa U12 antrenată de Caius Băra. La baza sportivă din Marburg, echipele Almei susțin zilele acestea antrenamente, jocuri amicale și participă la activități organizate în jurul Camp-ului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ce este Six Nation Camp?

Six Nation Camp se organizează în Germania la Marburg, oraș înfrățit cu Sibiul, o dată la doi ani, începând din 2013. Este o întâlnire sportivă la care sunt invitate orașele înfrățite cu Marburg din România, Tunisia, Polonia și Germania. Evenimentul este structurat sub forma unei tabere la care participă peste 300 de tineri sub 14 ani și care, prin activități sportive și fizice au șansa să cunoască tineri de vârsta lor din alte medii culturale.

Copiii participă la concursuri de fotbal, baschet, volei pe plajă și înot și activități suplimentare organizate în Parcul Sportiv Georg-Gaßmann Stadium. Așa cum se precizează pe site-ul competiției, principalul aspect rămâne cel cultural, acela ca tinerii sportivi să socializeze între ei indiferent de religii, obiceiuri sau culturi și să se distreze foarte mult.

Cele 6 orașe participante la Six Nation Camp sunt Sfax (Tunisia), Maribor (Slovenia), Northampton (Anglia), Poitiers (Franța), Eisenach (Germania) și Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.