JSport.ro

Magura Cisnadie - CNS Cetate Deva79Măgura Cisnădie a avut parte și de un motiv de bucurie în partida cu CS Ineu, dispută încheiată nedecis, 0-0. Mijlocașul Alin Gombar a revenit pe teren după ce în retur a evoluat doar 5 minute. 

Accidentat după doar cinci minute, în prima partidă din 2016 cu Millenium Giarmata, Gombar a fost ținut departe de gazon până la jocul cu CS Ineu, partidă în care a intrat în prima repriză înlocuindu-l pe Radu Neguț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Putem spune că a fost prima oară când am jucat în 2016, având în vedere că în prima etapă m-am accidentat după 5 minute după ce am intrat. A fost greu pentru că nu am mai jucat e 7-8 etape și încă nu sunt refăcut complet, dar mi-am dorit foarte mult să joc și sunt bucuros că domnul antrenor a avut încredere și a apelat la mine”, a declarat Alin Gombar, mijlocașul echipei Măgura Cisnădie.

Întrebat de parcursul echipei sale, mijlocașul Măgurei a  fost tranșant. „Eu zic că se vede o scimbare în bine a echipei. Se simte venirea noilor colegi și cu ajutorul lor sper să terminăm cât mai sus”, a mai punctat Gombar. 
Alin Gombar face parte din lotul Măgurei încă din Liga a IV-a, fiind transferat de la Sparta Mediaș.
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.