JSport.ro

Dintre cei trei candidați la alegerile AJF de astăzi, de la ora 11:00, Ioan Duma este singurul reprezentant al zonei de nord a județului. Născut în 1980 la Mediaș, Ioan Duma a fost arbitru între 2007 și 2016 iar în prezent ocupă funcția de prim-vicepreședinte al AJF Sibiu.

”Dupa șase ani de activitate în partea de nord a județului Sibiu (zona Medias), am decis să candidez la funcția de președinte al AJF Sibiu pentru a putea continua și implementa noile proiecte pentru dezvoltarea fotbalului județean”, spune Ioan Duma pe pagina sa de facebook unde medieșeanul și-a publicat și programul pentru candidatură.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Duma își explică realizările din cadrul AJF din ultimii ani, printre care înființarea primului sediu teritorial al AJF Sibiu, și propune o reorganizare detaliată a fotbalului sibian. Se distinge o reîmpărțire a seriilor județene, Liga a IV-a urmând a avea două serii, elite și clasic iar pentru perioadele extra-sezon (iarnă-vară), Duma își dorește să angreneze atât echipele de juniori cât și cele de seniori în turnee/cupe locale amicale (Cupa Mărginimii, Cupa Târnavelor, Cupa Valea Oltului, etc.).

Candidatul medieșean acordă o atenție deosebită fotbalului feminin pentru care dorește înființarea primului campionat județean. Duma mai vorbește de foduri europene nerambursabile, parteneriate strategice dar și dezvoltarea arbitrajului sibian, toate detaliate în imaginile de mai jos.

Ioan Duma, Andrei Bițu și Marius Lungu candidează azi pentru postul de președinte al Asociației Județene de Fotbal Sibiu. Procesul de alegere începe la ora 11:00 și îi va implica pe cei 58 de membri afiliați.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.