JSport.ro

Andrei Bițu, Ioan Duma și Marius Lungu sunt cei trei candidați ai alegerilor pentru șefia AJF Sibiu în următorii 4 ani. Vi-l prezentăm mai jos pe cisnădianul Andrei Bițu care și-a prezentat pe facebook un proiect complet prin care promite că va schimba fotbalul sibian.

Andrei Bițu are 34 de ani, s-a născut la Cisnădie, și se recomandă ca un iubitor al sportului în general și al fotbalului în special. Este cunoscut în fotbalul sibian pentru perioada în care a administrat Clubul Sportiv Sion Sibiu, mutat ulterior la Mag și Săliște. Echipa a promovat din Liga a V-a în Liga a IV-a iar la Săliște clubul s-a dezvoltat îndeosebi pe segmentul grupelor de juniori, peste 100 de copii fiind înregistrați din întreaga Mărginime a Sibiului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În programul prezentat pe pagina sa de facebook, Andrei Bițu consideră că fotbalul sibian are nevoie de dezvoltare: ”Știu foarte bine cu ce se confruntă cluburile: lipsa resurselor financiare (…), lipsa infrastructurii, lipsa sprijinului autorităților, lipsa de implicare… Cum se poate realiza schimbare? Prin implicare directă, prin comunicare, prin proiecte, prin dorința de a ajuta”, spune Bițu în programul său.

Structurat în 8 puncte, programul lui Andrei Bițu șochează pe alocuri. Cisnădianul spune că nu va accepta remunerația de președinte AJF și că din acești bani va angaja două persoane competente care să se ocupe de implementarea proiectelor sub coordonarea sa. Mai mult, dacă după 12 luni nu sunt implementate jumătate din cele 8 proiecte, Bițu va demisiona. Printre acestea, finanțarea neramburabilă pentru toate cluburile, legitimări on-line, decontarea baremurilor de arbitraj prin fonduri de la Consiliul Județean sau construcția de noi baze sportive în județ prin intermediul primăriilor, Consiliului Județean sau a FRF, sunt câteva dintre punctele care ridică interes.

Mai jos, programul detaliat al lui Andrei Bițu:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.