JSport.ro

AJF Sibiu a anunțat printr-un comunicat postat pe site-ul său că organizează primul turneu de fotbal în sală dedicat echipelor din Liga a IV-a. Înscrierea se face până în 29 ianuarie iar echipele pot folosi doar jucători legitimați.

Campionatul Judetean de fotbal în sală – ediția I, așa cum a fost denumită competiția, se va desfășura pe parcursul lunii februarie și va fi în premieră pentru fotbalul sibian. Nu este exclus ca fazele finale să fie organizate în vară dacă vor fi prea multe meciuri și programul lor se va suprapune cu startul returului Ligii a IV-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Echipele vor fi împărțite în grupe de câte 4, geografic. Vrem să jucăm în sălile de la Mediaș, Săliște, Șura Mică, probabil Avrig, depinde din ce zone sunt echipele care se vor înscrie. Deocamdată avem confirmate câteva între care FC Avrig, AS Bradu, Academia Măgura Cisnădie și Voința Sibiu dar vor mai fi și altele. Ne dorim ca măcar finala să o organizăm în sala Transilvania. Taxa de înscriere este de 200 de lei iar asistența medicală și arbitrajul sunt suportate de AJF”, a precizat Ioan Duma, președinte AJF Sibiu.

Înscrierile se fac până în 29 ianuarie iar prima etapă va fi în 2 februarie.

De precizat că Sibiul nu există pe harta futsalului așa cum se numește oficial fotbalul în sală în România. Orașul nostru nu a avut niciodată un astfel de campionat organizat oficial și nici o echipă înscrisă în cele naționale.

foto: sala de sport din Șura Mică 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.