JSport.ro

Zăpada anunțată pentru acest week-end a determinat AJF Sibiu să suspende toate jocurile din cadrul Ligilor județene. Astfel, se amână etapa a II-a a returului Ligii a IV-a, startul returului Ligii a V-a precum și startul returului campioantelor de juniori.

”Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile din acest sfârsit de saptămană (cod galben de ninsori și ger pe teritoriul Județului Sibiu), etapa a XV-a a campionatului Ligii a-IV-a a fost amânată de catre AJF Sibiu pentru o dată ce va fi comunicată ulterior”, precizează AJF Sibiu într-un comunicat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cazul jocurilor de juniori, returul va începe cu etapa a II-a:

”Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, AJF Sibiu a hotarât ca prima etapă a returului la toate nivelele de copii și juniori să fie amânată. Returul se va relua în data de 01.04.2018 cu etapa a doua. Prima etapă a returului se va disputa în timpul vacanței școlare din luna aprilie”, AJF Sibiu, comunicat 22.03.2018.

AJF a amânat și startul returului Ligii a V-a, cu toate cele 3 serii, Sibiu Est, Vest și Mediaș. Etapele se vor decala cu o săptămână iar prima va fi sâmbătă și duminică 01-02 aprilie 2018.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.