JSport.ro

Campioana primei ediții a Cupei Scherer, Voința Sibiu-Săliște va participa în week-end-ul 26-28 ianuarie la Winter Holiday Cup, competiție organizată de Stelele Viitorului București. Între cele 32 de echipe împărțite pe două categorii de vârstă, 2007 și 2008, se află cluburi cu nume în prima ligă, FCSB, CSM Politehnica Iași, Concordia Chiajna, FC Voluntari, dar și Clubul Sportiv al Armatei Steaua, activ acum în Liga a IV-a, București.

Trupa lui Nicolae Pițigoi și Marius Dandler va participa la categoria 2007 în grupa D a competiției. Săliștenii vor da piept cu cel mai mare nume al fotbalului românesc, CSA Steaua București, ceilalți adversari fiind tot din capitală, Benfica și Cautis Stelele Sudului Blue.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Voința va juca prima partidă vineri, 26 ianuarie, de la ora 19:40, cu Steaua urmând să întâlnească Benfica și Cautis în a doua zi a turneului. Meciurile se dispută la baza Tineretului din București.

Săliștenii sunt proaspeți campioni ai primei ediții a Cupei Scherer, competiție desfășurată la sala Transilvania din Sibiu în 14 ianuarie. Puștii pregătiți de Pițigoi și Dandler au avut un parcurs perfect în grupe și au învins în finală CFR Simeria la loviturile de departajare.

Lotul de jucători ce va face deplasarea la București: Gabriel Lucoi, Petrică Cuțitariu, Dragoș Hanzu, Andrei Bodea, Răzvan Tarcea, Răzvan Ilieș, Denis Ștefan, Alexandru Șerb, Rareș Goia, Robert Miclăuș, Raul Pătrășcan, Adrian Nuțescu, Darius Miclăuș, Raul Apolzan. Antrenori: Nicolae Pițigoi și Marius Dandler.

Grupa D, categoria 2007

26.01.2018
ora 18:00: Cautis Blue București – Benfica București
ora 19:40: CSA Steaua București – Voința Sibiu-Săliște

27.01.2018
ora 08:30: Benfica Buc. – Voința Sibiu-Săliște
ora 09:20: Cautis Blue Buc. – CSA Steaua București
ora 11:00: CSA Steaua București – Benfica București
ora 11:50: Voința Sibiu-Săliște – Cautis Blue București

În 28 ianuarie, începând cu ora 08:30 se dispută meciurile eliminatorii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.