JSport.ro

Interstar Sibiu are parte de un sezon foarte bun în acest an la Liga Elitelor U17. ”Roș-albaștrii” au obținut în week-end a patra victorie consecutivă în acest sezon după 3-2 cu LPS Bihor, 2-1 cu Pandurii Tg. Jiu și 3-1 cu ACS Timișoara. Sâmbătă a venit rândul sătmărenilor depășiți cu 4-2.

Meciul n-a fost lipsit de emoții pentru că trupa lui Zotincă a fost nevoită să revină de la 1-2. Dragoş Bradu, Stelian Ciocania, Răzvan Burduşel şi Andreas Bratu (penalty) au fost cei patru marcatori cu ajutorul cărora Interstar a ajuns pe locul 6 cu 26 de puncte obținute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Zotincă: ”Ne dorim să continuăm pe această linie ascendentă”

„Suntem fericiţi şi mulţumiţi de victorie. Lipsa îndelungată de meciuri oficiale s-a observat în unele momente ale jocului. Ne-am pregătit bine, am beneficiat de condiţii bune în tot acest timp şi ne dorim să continuăm pe această linie ascendentă. Mulţumesc Primăriei Sibiu pentru terenul sintetic pus la dispoziţie în această iarnă. Vreau de asemenea să mulţumim directorului CSM, domnul Răzvan Borcan, pentru ajutorul dat clubului Interstar cu bazinul Olimpia”, a declarat antrenorul echipei Interstar, Dorin Zotincă.

FC Interstar: Patruţiu, Comăniciu, Fetelea, Lungu, Bordean, Lacau, Ciocania, Stoian, Mustea, Mureşan, Lascu, Bradu, Burduşel, Stanciu, Pantiru, Toma, Monda, Maricuţa, Cârstea şi Solomon.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.