JSport.ro

Ploaie de goluri în etapa a XXV-a, penultima, a eșalonului patru județean, deși s-au jucat doar 5 din cele 7 meciuri ale rundei. Numai în jocurile de la Mediaș și Șelimbăr s-au înscris câte 11, respectiv 9 goluri. 

Singurul rezultat al etapei care surprinde, mai mult prin proporțiile scorului, este cel înregistrat în partida Sparta Mediaș – AS Bradu 9-2. Ambele echipe au avut un retur foarte bun însă medieșenii par de neopriți în această a doua parte a campioantului. 9 victorii are Sparta în 12 meciuri jucate în retur, majoritatea la scoruri incredibile: 5-0 cu Voința, 4-1 cu Măgura Cisnădie, 8-1 cu ASA Sibiu, 4-1 cu AFC Agnita, 4-1 cu Athletic Șura Mare, etc., 9-2 acum cu Bradu. În cele 12 meciuri ale returului ”alb-negrii” au realizat un golaveraj fabulos, 49-22.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deja calificată la baraj, Păltiniș Rășinari a câștigat cu 4-0 în fața celor de la ASA Sibiu, dovedind încă o dată forță ofensivă – e singura echipă cu peste 100 de goluri marcate. Viitorul Șelimbăr a trecut cu 6-3 de Progresul Terezian iar Miercurea Sibiului s-a impus la limită, 2-1, pe terenul Agnitei.

Rezultate complete:

Sparta Mediaș – AS Bradu 9-2
ASA Sibiu – Păltiniș Rășinari 0-4
Viitorul Șelimbăr – Progresul Terezian 6-3
AFC Agnita – Unirea Miercurea Sibiului 1-2
FC Tălmaciu – Spicul Șeica Mare 3-3
Athletic Șura Mare – AS Copșa Mică, se joacă azi, ora 18:00.
Măgura Cisnădie – Voința Sibiu, se joacă marți, ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.