JSport.ro

În etapa a III-a a Ligii 1, Gaz Metan Mediaș întâlnește azi, de la ora 21:00, formația Dinamo București. Cele două echipe sunt neînvinse în acest debut de campionat și ocupă poziții vecine în clasament, locurile 6-7. 

Biletele la acest meci vor costa mai mult decât în mod obișnuit, astfel intrarea generală va fi 25 de lei. Casa de bilete de lângă pasarela stadionului va fi deschisă și astăzi între orele 16:00 – 21:00, iar cu 3 ore înainte de startul partidei se va mai deschide una la intrare spre tribuna a II-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cele două echipe s-au întâlnit de-a lungul timpului de 24 de ori. De 4 ori a învins Gaz Metan, de 14 Dinamo iar 6 partide s-au încheiat la egalitate. În calitate de gazdă, Mediașul a câștigat 3 partide, a pierdut 5 și a remizat în 4 dintre întâlniri.

Prima partidă a avut loc pe 5 septembrie 1948, CSM Mediaş -Dinamo 1-1, rezultat rămas în istorie drept întâia remiză înregistrată de bucureşteni în Liga 1. Pentru ”lupi” a înscris Huzum (sursă lpf.ro). În returul acelui sezon, la 27 martie 1949, Gaziștii s-au impus cu 2-1 în ”Groapă” cu gol decisiv marcat de Iuliu Pop în minutul 89.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.