JSport.ro

pariurix-sbsportAi intrat vreodată pe un forum de discuții despre baseball? Chiar și din postura de necunoscător într-ale acestui sport ai senzația că îți este la îndemână să pariezi și să câștigi pe echipe de care e imposibil să nu fi auzit din filmele și serialele americane.

E recomandat să joci pe sporturi pe care nu se pariază atât de mult. Eram pe punctul de a spune că baseball-ul este unul dintre ele, dar, la nivel mondial, nu e deloc așa. Chiar și în România această rudă mai bogată a oinei are tot mai mulți adepți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-au vândut 500.000 de bâte de baseball și o singură minge

Fac o paranteză. Știrea e reală: în Rusia, s-au vândut 500.000 de bâte de baseball în anul 2014. Reprezentanții poliției s-au declarat îngrijorați de această cifră: „Unde să joci baseball în Rusia?”. Au dreptate. Și cu ce să joci? În același an, au fost cumpărate o singură minge și o singură mânușă de prins.

Nu cunosc câte bâte, mingi și mânuși s-au vândut în România, dar știu că tot mai mulți români pariază pe baseball. Mă număr și eu printre ei. Nu m-am transformat peste noapte în mare specialist, dar mă ajută ponturile postate de cei care se pricep și care știu tot ce mișcă în special în Major Baseball League (MBL).

pariurix-sbsportÎnvață mai întâi ABC-ul

Zi de zi sunt publicate ponturi ca pentru meciurile de fotbal. Se poate face chiar și biletul zilei din baseball. Mă rog, biletul nopții, pentru că meciurile se joacă mai mult când este noapte în România. Dacă vrei să ai o rată decentă de succes, e bine să îți faci un „game plan”.

Mai întâi trebuie să înveți cu ce să mănâncă acest joc. Logic. Există site-uri bune în limba română care prezintă ABC-ul baseball-ului. Afli cât de important e pitcherul, ce face batter-ul, ce e un inning, ce înseamnă home-run și așa mai departe. Vei vedea, nu e un sport cu reguli foarte complicate.

Găsește o comunitate de tipsteri cu autoritate

Faci apoi trecerea spre pariuri și afli ce tipuri de pariu poți pune pe un asemenea eveniment sportiv. De exemplu: pe echipa câştigătoare, pe total puncte şi handicap, pe rezultatul după 5 inninguri complete, total run-uri înscrise, pe cea mai mare diferenţă de puncte, total puncte pe echipă, echipa care înscrie cele mai multe lovituri în inninguri, total lovituri în inning, prima echipă care ajunge la un anumit număr de puncte, lider după un anumit număr de inning-uri, pe o anumită diferenţă de scor etc. În momentul în care scriu aceste rânduri, pentru New York Metz – San Francisco Giants am găsit disponibile 34 de opțiuni de pariu.

Următorul pas este să îți faci o bază de date cu linkuri utile și, cel mai important, să găsești o comunitate de tipsteri cu autoritate. Așa cum am spus, există oameni care se pricep foarte bine. Ei argumentează în detaliu fiecare pont, iar tu poți duce analiza cu un pas în față. Plecând de la un pont pe care îl consideri „interesant”, vezistatistici și știri relevante pentru meciul respectiv. Dacă ce găsești acolo confirmă bănuiala expertului, atunci pariază.

pariurix-sbsportSunt multe competiții

Știu. Când spui „baseball”, te gândești la ce se joacă din America – Major League Baseball. Urmărind ofertele caselor de pariuri online, am văzut că există competiții serioase în multe țări: Columbia, Venezuela, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, China, Filipine, Austria, Croația, Franța, Grecia, Irlanda, Italia, Spania, Olanda, Marea Britanie, Suedia, Finlanda, Letonia, Elveția, Australia, Noua Zeelandă, Guam.

Grosul ponturilor le găsești însă pe MLB. Despre această competiție se găsesc cele mai multe date. Subscriu la ideea că într-o astfel de postare contează mai puțin verdictul expertului și mai mult ca informațiile pe care bazează argumentația să fie corecte. În concluzie: „nu da cu pietre” într-un tipster care „greșește” un pariu, dar ferește-te de cel care îți spune că lipsește un pitcher de valoare, iar respectivul apare pe teren.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.