JSport.ro

Compania Visma, cea care s-a alăturat familiei galben-albastre în sezonul trecut, își consolidează poziția de partener de tradiție și continuă alături de CSU Sibiu și în sezonul 2017/2018.

După ce în sezonul competițional 2016/2017 s-a  dovedit unul dintre partenerii cei mai apropiați echipei noastre de baschet din Liga Națională, compania Visma a decis să se implice mai puternic în sprijinirea performanțelor CSU Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Așa cum a promis, Visma este alături de CSU Sibiu și în sezonul următor. Ceea ce reușesc să facă cei de la CSU este extraordinar. Din păcate, fără susținere materială, oricâtă inimă ai pune, nu este îndeajuns. Nu suntem un club bogat, dar cu resursele limitate pe care le avem, cu cea mai valoroasă galerie din țară și cu profesioniștii de pe teren și de lângă, sunt convins că vom ține ștacheta sus mult timp de acum încolo”,  a declarat Sorin Rotariu, managing director Visma Software SRL.

”Suntem onorați să ne putem baza în continuare pe aportul companiei Visma în sprijinirea echipei noastre. Dezvoltarea acestui parteneriat reprezintă o dovadă în plus că nu putem vorbi de progresul echipei fără stabilitate. Ne dorim să creștem performanțele BC CSU Sibiu mai departe și ne bucurăm că Visma ni se alătură acestui demers, dovedind, încă o dată, maximă implicare în ceea se numim noi <<familia gablen-albastră>>”, a declarat Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

Visma este unul dintre furnizorii importanți de software pentru afaceri şi de servicii pentru contabilitate sau administrare a afacerilor. Fiind una dintre puținele firme care combină dezvoltarea de software şi serviciile de outsourcing, Visma a devenit un jucător important al piețelor nordice şi europene. Produsele și serviciile Visma au devenit tot mai populare, în momentul actual având un portofoliu de peste 500.000. de clienți și un venit în 2016 de peste 1 miliard de EURO, cu o valoare de piata de peste 15 miliarde de Euro. La nivel global, Visma are peste 6.500 de angajați permanenți. Obiectivul Visma este acela de a face mai mulți clienți eficienți și competitivi, prin libertatea de a alege între soluții și servicii software sau outsourcing.

În anul 2006 Visma își face simțită prezența în România prin deschiderea primului centru de dezvoltare la Timișoara. În anul 2007 Visma devine acționarul firmei Multimedia Capital Romania SRL din Sibiu, fondată în anul 1999, având un număr de 39 de angajați. În anul 2009 Visma Software Timișoara SRL și Visma Software Sibiu SRL fuzionează, devenind Visma Software SRL cu sediul social în Sibiu și punct de lucru în Timișoara.

În anul 2008 Visma își lărgește activitatea deschizând o nouă firmă, Visma Services Romania SRL, aceasta activând în domeniul serviciilor de natură economică, deservind clienți din Scandinavia.

În anul 2016 ia ființă Visma Romania Holding SRL care adună sub umbrela sa toate firmele grupului Visma în România. La sfârșitul anului 2016, Visma Services Romania SRL părasește grupul Visma.

Anul 2017 se situează printre jucătorii importanți în industria software având la jumătatea anului aproape 400 de angajați.

sursa: comunicat CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.