JSport.ro

CSU Sibiu s-a impus în urmă cu câteva minute la Timișoara într-un meci cu un final de foc. Conduși pe tabelă până în ultima secundă, băieții lui Dan Fleșeriu au reușit faza serii în ultima secundă, coș prin care și-au adjudecat cele două puncte și sansa de a încheia sezonul regulat pe locul 3.

Sibienii au început bine meciul, au încheiat primul sfert în avantaj, 23-20 și au continuat să se distanțeze în cel de-al doilea. CSU a condus chiar cu 40-26 în minutul 15:24.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A urmat o revenire în forță a gazdelor care s-au apropiat la 4 puncte până la finalul sfertului 3 și au preluat conducerea la o diferență de 12 puncte, 59-47, cu 3 minute înaintea sfertului terț. Practic o perioadă de 12 minute consecutive în care timișorenii au marcat 33 de puncte iar sibienii doar 7.

”Galben-albaștri” au început treptat să recupereze din handicap și au încheiat sfertul trei la 8 lungimi în urma Timișoarei. A urmat un ultim sfert foarte strâns în care sibienii au redus diferența la 2-3 puncte datorită lui Mijajlovic, Hardy, Davis și Popescu.

Fără a marca vreun coș de trei puncte în sfertul patru, sibienii s-au ținut scai de bănățeni și au dat lovitura de grație în ultima secundă. Cu 17 secunde înainte de final posesia a aparținut echipei de pe Cibin care a prelungit atacul la maxim. Hardy a recuperat mingea aruncată în ultimele secunde în inel și a marcat prin slam-dunk punctele necesare victoriei lui CSU Sibiu (vezi primul video de mai jos, min. 07:23).

Coșul decisiv marcat de Hardy a fost surprins și în video-ul de mai jos:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.