JSport.ro

CSU Sibiu s-a impus în urmă cu câteva minute în primul meci al ”sferturilor” în debutul play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa lui Dan Fleșeriu a învins fără drept de apel Mureșul într-o partidă în care doar prima jumătate a fost echilibrată.

Sala Transilvania a fost din nou ”sold-out” la primul meci al ”galben-albaștrilor” în play-off. Sezonul excelent realizat de CSU în campionatului regulat (locul 2 la finalul lui), a stârnit un interes uriaș pentru fanii sibieni care au creat din nou o atmosferă unică în orice sală de baschet din țară.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU avea un avans de un coș la capătul primului sfert, 20-18 dar la pauza mare oaspeții au intrat în avantaj după ce și-au adjudecat decada secundă cu 25-20. Sfertul 3 a fost senzațional pentru Hardy și compania. Sibiul a început cu un run spectaculos de 14-0 pentru ca până la sfârșitul celor 10 minute să mai înscrie alte 11 puncte. În acest timp, Mureșul a bifat doar 6 puncte (!). 4 coșuri de 3 puncte (Mijajlovic, Hardy, Dragoste și Paliciuc) a fost o parte din zestrea ”vulturilor” din acest sfert.

Spre ultimul sfert s-a pornit de la 65-49 diferență liniștitoare ce a permis sălii să-și aclame favoriții în stilul ”nebun” caracteristic.

Au marcat pentru CSU Sibiu: Hardy 18p, Popescu 15p, Paliciuc și Williams câte 11p, Mijajlovic 10p, Davis și Lalovic câte 4p, Dragoste 3p.

Al doilea meci dintre cele două formații va avea loc vineri, de la ora 18:00, tot în sala Transilvania. CSU are nevoie de 3 victorii în fața mureșenilor pentru a accede în semifinale.

Declarații Dan Fleșeriu, antrenor CSU Sibiu, după meci:

foto-video: www.csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.