JSport.ro

CSU Sibiu - BC Targu Mures46CSU Sibiu joacă, primul meci din 2016, în deplasare la Steaua CSM, o partidă rămasă restantă, care se înscrie în etapa a XIII-a. Meciul se dispută marți, 12 ianuarie 2016, de la orele 20:00 și va fi transmis LIVE pe DigiSport.

Galben-albaștrii sunt pregătiți să înceapă noul an cu un joc bun în compania echipei bucureștene. Dan Fleșeriu și Georgian Păun au făcut declarații înaintea partidei de mâine cu Steaua CSM:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Avem deja mai mult de o săptămână de când am revenit la antrenamente, din vacanță. A fost o săptămână grea, cu antrenamente puternice, și cred că vom face un meci bun la Steaua. Suntem motivați și mergem acolo cu gândul la victorie. Ei au avantajul că au jucat deja două meciuri anul acesta, noi doar ne-am antrenat, dar repet, mergem să câștigăm mai ales că, în opinia mea, Steaua are un lot mai slab decât în tur. La noi, atmosfera în echipă este foarte bună, ca întotdeauna. Suntem uniți și în teren și în vestar”, spune Georgian Păun.

CSU Sibiu - BC Targu Mures5”Am început pregătirea încă din decembrie, am avut o scurtă pauză, alte echipe nu au avut deloc, și suntem în continuarea returului început în decembrie. Începem acum cu o partidă rămasă restantă, în compania unei echipe foarte bune, care este printre primele 4 favorite la jucarea finalei. Sper să facem un meci cât mai bun la București, chiar dacă nu plecăm din postura de favoriți, nici măcar 50-50 nu e. Ei sunt favoriți. Pentru că este primul meci din acest an calendaristic sper să jucăm cât mai bine. Băieții sunt recuperați în totalitate, suntem pregătiți de joc și sper să poată evolua toată lumea la capacitate de 100%”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.

După meciul cu Steaua CSM Bucureşti, sibienii vor primi vizita celor de la BCM U Pitești, sâmbătă 16 ianuarie 2016, de la orele18:00, la Sala Transilvania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.