JSport.ro

DSC_0334Final de infarct aseară în sala Transilvania la meciul de baschet dintre CSU Sibiu şi CSM Oradea. Ultimul minut al timpului regulamentar a ridicat tensiunea la maxim fiecărui suporter din tribune.

Cu 40 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar, la scorul 69-69, CSU ataca prin Popa Calotă dar căpitanul Sibiului s-a grăbit să arunce de 3 puncte ratând aruncarea. Orădeanii şi-au împis atacul la limita celor 24 de secunde iar Franklin a marcat un coş de 3 puncte cu 14 secunde rămase din meci, 69-72.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleşeriu a cerut time-out şi la reluare Mijajlovic a ratat o aruncare de 3 puncte în minutul 39:52. Într-o nebunie totală mingea este recuperată sub panou şi pasată lui Lalovic care aruncă din afara semicercului pe fondul sonor al sirenei ce marchează sfârşitul meciului. Minutul 40.00. Mingea scutură plasa şi întreaga sală este în delir:

Meciul a intrat în prelunguri unde sibienii au pierdut dramatic, 79-83. Cu câteva secunde înaintea finalului celor 5 minute suplimentare, la scorul 78-81, Popa Calotă putea egala. La “libere”, Kevin a transformat-o pe prima şi a ratat-o intenţionat pe a doua mingea revenindu-i. În încercarea de a marca a fost blocat de Mandache care a înscris pe contraatac în ultimele secunde stabilind scorul final, 78-83.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.