JSport.ro

CSU Sibiu a pierdut în această seară meciul disputat în faza a II-a a campionatului în deplasare la Pitești, scor 79-83. Sibienii revin astfel pe poziția a III-a a clasamentului.

După un prim set egal, 17-17, CSU l-a pierdut pe al doilea, 11-21, l-a câștigat categoric pe al treilea, 29-16, dar a cedat din nou în ultimul, 29-22. Deși au condus majoritatea sfertului patru, elevii lui Fleșeriu au cedat în ultimul minut. Cu 45 de secunde înainte de încheierea jocului Vincent Hunter II a îngropat o treiță prin care Piteștiul se distanța la 3 lungimi, 79-76. Până la final doar Bogdan Popescu a mai punctat pentru CSU cu un coș de trei puncte, insuficient în fața ofensivei gazdă care a avut procentaj de 100% la cele patru ”libere” din ultimele 10 secunde. Hardy a ratat șansa de a mai ține meciul în suspans în ultimele 5 secunde ratând ambele libere de care a beneficiat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au marcat pentru CSU: Hardy 22p, Lalovic 20, Mijajlovic 13p, Paliciuc 11p, Popescu și Williams câte 5p, Davis 3p.

Declarații Dan Fleșeriu:

CSU va juca următorul meci cu Universitatea Cluj pe teren propriu, duminică, 2 aprilie, de la ora 18:00. Partida va fi găzduită de Sala Transilvania iar biletele s-au epuizat deja în mai puțin de 3 zile.

Video meci complet:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.