JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni și-au adjudecat victoria în meciul decisiv al seriei de PlayOff cu Mureșul, și va juca primele două meciuri ale semifinalei în 1 și 3 mai, cu Steaua CSM Eximbank. Calificarea în semifinale dă dreptul echipei noastre să participe în competițiile europene. Într-o atmosferă copleșitoare, suporterii echipei noastre și-au susținut frenetic favoriții și i-au purtat spre victorie.

Sala Transilvania a fost în sărbătoare seara trecută. Conduși de o motivație puternică și un optimism extraordinar, jucătorii echipei noastre au reușit să învingă vicecampioana sezonului anterior, BC Mureș Tg. Mureș, scor: 82-68 (19 – 23, 23 – 14, 22 – 21, 18 – 10)

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este o performanță. Sunt extrem de fericit. Nu atât pentru calificare, cât pentru faptul că băieții au reușit să facă față tensiunii maxime a unui meci decisiv. Acești băieți tineri au depus un efort imens. Au făcut un meci mare, fiecare dintre ei. Nu pot decât să le muțumesc că au jucat cu sufletul. A fost o victorie din inimă, o victorie care nu se putea realiza fără suporterii noștri. Ei ne-au împins, ne-au ajutat, ne-au susținut. La 69-60, când am avut 4 atacuri consecutive ratate, cred că suporterii l-au ajutat pe Igor să marce acea aruncare de 3 puncte care, practic, a pus punct meciului. Evident că sunt fericit, evident că băieții sunt mulțumiți”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Igor Mijajlovic 23p, Marcel Davis 17p, Chris Cooper 15p,  Bogdan Popescu 12p, Kevin Hardy 10p, Boris Lalovic 3p, Radu Paliciuc 2p.

CSU Sibiu și-a asigurat prezența în semifinalele Ligii Naționale de Baschet. Primele două partide se vor disputa luni, 1 mai 2017, ora 20:00 și miercuri, 3 mai, ora 19:00.

Biletele se pun în vânzare joi

Biletele, pentru ambele partide, se vor pune în vânzare începând de joi, 27 aprilie 2017, între orele 9:00 și 15:00, DOAR la sediul clubului.

Îi atenționăm pe suporteri că nu vor putea achiziționa mai mult de 5 bilete de persoană, pentru fiecare meci, pentru a oferi șansa tuturor celor interesați, să participe la aceste partide.

Datorită unor probleme tehnice apărute la platforma online, la ultima partidă, am decis să renunțăm, momentan, la vânzarea în sistem electronic.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.