JSport.ro

DSC_0846Dan Fleşeriu, antrenorul echipei de baschet CSU Sibiu, a declarat în conferinţa de presă de sâmbătă că orarul antrenamentelor şi calitatea acestora este afectat de târgurile şi expoziţiile care ocupă sala dar şi de meciurile echipei de volei Alba Blaj, care evoluează la Sibiu în cupele europene. CSU Sibiu este obligată să se antreneze în aceste perioade în micuţa sală CSŞ de lângă Teatru.

Dan Fleşeriu: “Dacă mai este sala ocupată? Deocamdată nu, până la următoarea expoziţie şi următorul meci de volei… Chiar nu mi se pare normală situaţia, şi nu ştiu dacă antrenorul de la echipa din Blaj, nici măcar din judeţul nostru, ar accepta să nu se antreneze la el în sală în timpul campionatului ajutând pe altcineva să joace un meci de cupă europeană. Chiar aş vrea să văd dacă ar face schimbul ăsta fără să ne dea nimic în schimb, o sală sau un cantonament să ne putem pregăti. Am noroc cu colegii de la CSŞ Sibiu care au renunţat la antrenamentele lor şi m-au lăsat să mă antrenez, le mulţumesc foarte mult pe această cale”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleşeriu a mai continuat: “Sala de la CSŞ e una mică, foarte bună pentru antrenament, dar totuşi, incomparabil pentru un joc de “acasă” să te antrenezi într-o sală mică şi apoi să nu ai reperele în sala mare. Ne-am antrenat doar joi şi vineri pentru meciul ăsta. Nu mă deranjează decât faptul că nu putem să avem continuitate în sala în care ne pregătim şi în care ar fi normal să putem reprezenta cât mai bine oraşul şi judeţul. Ştiu că sala e a Consiliului Judeţean iar CJ încearcă să ajute pe toată lumea. Nu vreau să acuz pe nimeni dar sper ca pe viitor să avem prioritate în oricare din ipostazele în care sala va fi pusă.”

Calotă a jucat accidentat

Întrebat cât de mult a contat tăria lui Kevin de a juca accidentat, Dan Fleşeriu a precizat: “Nu ştiu câte puncte a dat, nici nu mă interesează, nici punctele celorlalţi jucători, a contat foarte mult determinarea lui, a contat că, în momentele în care jucam prea lent el a reuşit să aducă un plus de viteză, şi a contat că la un potenţial de 50%, fiind foarte bolnav, nu bolnav, cu piciorul accidentat şi o gripă urâtă, a jucat totuşi foarte bine. La începutul meciului, nu ştiam dacă îl pot folosi.”

“În afară de Calotă mai sunt problemele vechi din lot, unul are piciorul rupt iar altul degetul rupt şi nici n-or să se facă bine până la pauza dintre tururi dar n-am să spun cine şi nu contează pentru că joacă foarte bine şi aşa.”

“Nu suntem în vârful piramidei”

Referitor la faptul că formaţia sibiană a ajuns la cea de-a patra victorie consecutivă, Dan Fleşeriu vrea ca echipa să rămână cu picioarele pe pământ: “Nu contează clasamentul care este acum, n-are nicio relevanţă. Dacă ne-am uita la numărul de înfrângeri pe care îl are fiecare echipă, pentru că unele au jucat mai puţine meciuri decât noi, nu suntem decât pe locul 5 sau 6. Aceste victorii, fără a fi urmate de altele, nu vor avea nicio valoare. E greu să ţi o echipă în formă atâta timp iar domnul Pepe Silva face o treabă extraordinară, cred că, deocamdată, cel mai bine din ţară.”

Antrenorului formaţiei oltene a refuzat participarea la conferinţa de presă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.