JSport.ro
foto: Manases Sandor
foto: Manases Sandor

CSU Sibiu a pierdut meciul cu U-BT Cluj-Napoca, din etapa a cincea a Ligii Naţionale, 84-87, după ce l-a controlat aproximativ 37 de minute. Jucătorii lui Dan Fleşeriu şi-au pierdut concentrarea în ultimele trei minute, perioadă în care clujenii s-au descurcat bine şi de la libere.

În faţa unui public vulcanic, elevii lui Mihai Silvăşan au avut nervii mai tari pe final, reuşind să controleze ultimele trei minute, exact ca în meciul cu Peja din FIBA Europe Cup. Sibienii au condus permanent până cu patru minute şi jumătate rămase din meci, atunci când Ousmane Barro i-a adus pentru prima oară în avantaj pe clujeni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu trei minute îinainte de “sirenă”, gazdele aveau să conducă ultima oară pe tabelă, 81-79, o aruncare de trei puncte a lui Vlad Moldoveanu lovind direct în mentalul sibienilor. Cu nervii tari la libere, U-BT a câştigat în cele din urmă cu 87-84, Kyndall Dykes fiind şi de această dată cel mai bun marcator al clujenilor, 23 de puncte, fiind urmat de Moldoveanu, 20 de puncte. De partea cealaltă, Marcel Davis a înscris 24 de puncte, iar Chris Cooper a izbutit 19 puncte.

“Un meci foarte frumos de urmărit de spectatori, păcat că nu a fost televizat. A fost un meci cu răsturnări de situație, care s-a decis pe final. Băieții mei au arătat caracter, pentru că au câștigat un meci după ce, la un moment din sfertul al treilea, gazdele s-au dus la 12 puncte diferență pe tabelă. Am fost mai tari din punct de vedere mental și ne-am dorit mult să câștigăm”, a declarat antrenorul clujenilor la final, Mihai Silvăşan.

Mai jos puteţi vedea înregistrarea completă a acestui joc.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/CSUAtlassibSibiu/videos/1276445409072494/” width=”640″ height=”480″ onlyvideo=”1″]
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.