JSport.ro

CSU Sibiu va disputa astăzi pe teren propriu un nou meci în cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sibienii primesc vizita echipei BC Timișoara, de la ora 17:15, în sala Transilvania din Sibiu. Meciul contează pentru etapa a X-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu această ocazie, în sala Transilvania vor reveni și Octavian Popa Calotă și Georgian Păun, baschetbaliști care în sezonul trecut au evoluat în culorile ”galben-albastre”.

dsc_0381Fleșeriu: Putem să învingem Timișioara doar dacă arătăm un nivel de energie și de agresivitate foarte ridicat

”Urmează un meci extrem de dificil, cu una dintre contra candidatele la primele 6 locuri din clasament. Putem să învingem Timișioara doar dacă arătăm un nivel de energie și de agresivitate foarte ridicat și dacă respectăm tot ce am pregătit pentru meciul acesta. Suntem pregătiți,  jucătorii sunt apți și dornici de o nouă victorie, dar Timișoara, cu siguranță, nu se va lăsa usor. O să ne bucurăm, cu siguranță, să îi revedem pe Calotă și Păun, îi respectăm ca și pe ceilalți jucători ai Timișoarei. Amândoi au un sezon foarte bun, până acum, și își demonstrează valoarea, ajutând foarte mult echipa Timișoarei. Noi sperăm să facem un meci bun împotriva lor și a celorlalți jucători periculoși din echipa lor. Echipa noastră este destul de bine fizic, băieții sunt dornici să joace pentru că au trecut aproape 10 zile de la ultimul joc și sper să transpunem energia aceasta în mod pozitiv și să facem un joc foarte bun”, a spus Fleșeriu.

dsc_0473Bogdan Popescu: Ne trebuie neapărat această victorie și vrem să câștigăm meciul acesta

”Va fi un meci foarte greu, împotriva unei echipe puternice, pe care o respectăm, dar ne dorim foarte mult victoria, mai ales că jucăm pe teren propriu și pentru că este cu o contracandidată pentru locurile 1-6. Timișoara are un loc aparte în inima mea și așa va rămâne, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că vreau să câștig meciul cu echipa mea, echipa Sibiului. Ne trebuie neapărat această victorie și vrem să câștigăm meciul acesta”, a spus Bogdan Popescu.

Partida dintre CSU Sibiu și BC Timișoara va fi transmisă LIVE pe DigiSport. Biletele pentru acest meci se mai pot achiziționa de la sediul clubului, str. Rennes, nr. 2, și astăzi, între 9 și 15, iar de la orele 16, de la Sala Transilvania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.