JSport.ro

Meciul 3 al semifinalei Craiova – Sibiu a fost cel mai echilibrat de până acum, oltenii reușind prima victorie în fața baschetbaliștilor sibieni, 81-79. Scorul general e acum 2-1 pentru Sibiu. Meciul 4 va fi duminică, tot la Craiova. 

S-a lăsat cu scandal și proteste în finalul meciului din Bănie după ce trupa lui Fleșeriu a ratat la mustață împingerea meciului în prelungiri. Când mai erau doar câteva secundă, la scorul 79-79, gazdele au primit un fault controversat dictat de arbitrul Alexandra Stan. Troupe se împiedică efectiv peste apărarea sibiană și cade teatral dar primește ”liberele” prin care SCM U Craiova se impune și amână calificarea în finală a Sibiului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până atunci, meciul a oferit spectaculoase răsturnări de scor și o revenire frumoasă a Sibiului. Condusă după primul sfert cu 27-16, formația pregătită de Dan Fleșeriu a pierdut și sfertul doi cu 19-16. A urmat însă o parte secundă în oglindă cu un sfert 3 adjudecat de sibieni, 19-16, la fel și sfertul 4, 28-19. Revenirea s-a produs în minutul 32 când CSU s-a apropiat la doar 1 punct, 67-66. Finalul a fost incendiar. Sibiul a egalat cu 8 secunde înainte de final printr-o ”treiță” cu panoul a lui Tamulis, 79-79, dar pe ultimul atac al gazdelor Troupe a obținut un fault nesperat și îndelung contestat de echipa ”galben-albastră”. Oltenii s-au impus cu 81-79.

Fleșeriu: ”Ei au avut tresărirea de orgoliu la care mă așteptam și pe care am tot anunțat-o”

Antrenorul Sibiului a comentat dezamăgit jocul de la Craiova: (Reporter: Ați fost aproape de a treia victorie…) ”De fapt am fost foarte departe pentru că am început meciul foarte moi, ei au avut acea tresărire de orgoliu la care mă așteptam și pe care am tot anunțat-o, din păcate. N-am avut răspuns în primă fază, am arătat destulă voință, motivație și calitate a jocului ca să revenim de la -14 puncte, ceea ce cred că este extrem de greu cu o echipă ca a Craiovei. Pe final, cred că am fi meritat să mergem în prelungiri dar, din păcate, au fost câteva faze în care am fi fost îndreptățiți să primim mai multe fault-uri. Terminăm seria duminică, sper, din păcate avem cel puțin trei jucători accidentați”, a precizat Dan Fleșeriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.