JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni și-au adjdecat meciul 3 din seria cu BC Mureș, după prelungiri, scor 89-87 (17-23, 26-8, 18-23, 13-20, 15-13) și sunt la un pas de semifinale, dacă înving și sâmbătă.

Chiar dacă au intrat mai greu în ritm, baschetbaliștii sibieni au fost extrem de motivați să facă un meci mai bun decât cel anterior, de la Sibiu. Primul sfert a fost adjudecat de gazde, însă sfertul al doilea galben-albaștri nu le-au dat nicio șansă mureșenilor. Au intrat la vestiare cu un avantaj de 12 puncte, dar scorul fnal era departe de a fi stabilit. Gazdele au revenit cu mai multă motivație și au reușit să recupereze din diferență, până la finalul timpului regulamentar, când tabela a arătate egalitate 74-74. A fost nevoie de o repriză de prelungiri pentru ca sibienii să își adjudece victoria la 2 puncte și să spere cu mai mult optimism în calificarea în semifinală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”Pe viață și pe moarte”

”A fost un meci pe viață și pe moarte. Jucătorii au luptat până la ultima picătură de energie și mă întreb cine va mai juca sâmbătă, pentru că 48 de ore sunt puține pentru amândouă echipele. Tactica aleasă de stafful de la Mureș, mai ales în prelungiri, să ne trimită la libere, a fost dejucată de jucătorii noștri care au marcat bine, mai bine decât media noastră. Mă bucur că am reușit să ducem meciul în prelungiri, în primul rând, și apoi să îl câștigăm, mai ales pentru că am jucat minute foarte multe fără ambii conducători de joc. Acest lucru ne-a costat pierderea sfertului 4. În sfertul 3 mă așteptam ca mureșenii să vină mai montați de la vestiare și să facă un joc mai  bun. Mă bucur, în schimb că noi am avut acel sfert 2 în care am reușit să marcăm mult și apărarea a funcțioonat așa cum suntem noi obișnuiți. Felicit echipa din Târgu Mureș, atât jucătorii cât și antrenorii, pentru faptul că nu au renunțat niciun moment și au depus un efort la care nu mă așteptam absolut deloc. Îi felicit pentru că, în ciuda condițiilor grele, reușesc să aibă o echipă atât de performantă și să spere la calificarea în semifinale”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Bogdan Popescu 19p, Igor Mijajlovic 17p, Kevin Hardy 14p, Boris Lalovic și Radu Paliciuc câte 13 puncte, Chris Cooper 9p, Marce Davis 4p.

Meciul 4 se va disputa sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20:00, va fi LIVE pe Digisport4.

VIDEO AICI cu fanii CSU Sibiu cântând ”Acolo este țara mea” pe străzile din Tg. Mureș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.