JSport.ro

Juniorii BC CSU Sibiu U18 powered by Natur House au reușit să câștige, în weekend, toate cele trei partide disputate în cadrul Turneului al doilea din Campionatul Național Under 18. De asemenea, BC CSU Sibiu Under 13 powered by Marquardt s-a întors cu două victorii din două meciuri disputate la Târgu Mureș. 

Sâmbătă și duminică, BC CSU Sibiu U18 powered by Hatur House a disputat trei partide în cadrul Turneului 2 și au reușit tot atâtea victorii în duelurile cu echipele din Târgu Jiu, Deva și Tg. Mureș.
Rezulatele partidelor au fost:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

– BC CSU Sibiu U18 powered by Natur House – CSS TG.Jiu: 111- 69,
– BC CSU Sibiu U18 powered by Natur House – LPS Cetate Deva: 120- 28,
– BC CSU Sibiu U18 powered by Natur House – LPS TG. Mureș: 99 – 64.

După acest turneu, juniorii pregătiți de Alexandru Rubint au până acum 6 victorii, din tot atâtea meciuri, și sunt calificați în primele grupe valorice ale competiției.

”Am trecut de primul hop, ne-am calificat din primele grupe valorice. Ne vor aștepta meciuri grele și trebuie să ne pregătim cât mai bine. Obiectivul nostru este să ajungem la turneul final, iar pentru ca acest lucru trebuie să trecem de următori doi pași. Felicit jucătorii pentru efortul depus, dar acum trebuie să lucrăm puțin mai mult pe faza de apărare deoarece aceasta nu a funcționat în anumite momente. Ca un plus am observat ritmul de joc al băieților, care pot juca un meci întreg la o intensitate bună. Meritul este al tuturor”, a spus Alexandru Rubint, antrenorul BC CSU Sibiu U18 powered by Natur House.

Tot în acest weekend, juniorii BC CSU Sibiu Under 13 powered by Marquardt, pregătiți de Alexandru Kovacs, au jucat două partide în cadrul turneului disputat la Târgu Mureș și s-au întors cu două victorii.

Rezulatele partidelor au fost:
– BC CSU Sibiu Under 13 powered by Marquardt -Petras Piatra Neamț: 87-26,
-BC CSU Sibiu Under 13 powered by Marquardt- Lucky Dragons Tg. Mureș: 96-43.

La finalul turneului, Alexandru Kovacs a declarat:

”Mă declar extrem de mulțumit de evoluția copiilor. Au jucat două meciuri extrem de bune, cu apărare, cu încredere în ei! Au plecat la Târgu Mureș foarte încrezători și cred că asta le-a dat puterea, forța, să facă două meciuri complexe! În continuare muncim și perseverăm în a devenit tot mai buni în acest sport frumos! Ne așteaptă și alte meciuri grele, dar dacă ne vom prezenta așa cum ne-am prezentat în acest weekend, avem mari șanse să mergem cât mai sus în clasament! Doresc să le mulțumesc părinților care ne-au însoțit pentru susținere și copiilor pentru că mi-au ascultat indicațiile”, a spus Alexandru Kovacs,  antrenorul BC CSU Sibiu Under 13 powered by Marquardt.

sursă: comunicat de presă CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.