JSport.ro

Liderul Top 6, CSU Sibiu, a câștigat clar pe terenul campioanei CSM Oradea, scor 83-69. Cel mai bun marcator al sibienilor a fost Falker cu 23 de puncte. Sâmbătă, la Sibiu vine Craiova.

Baschetbaliștii sibieni au făcut un meci bun, în această seară, la Oradea. Au început cu multă încredere în ei și au reușit să își domine adversarii încă din primul sfert. Galben-albaștrii au profitat de absențele din lotul orădenilor și și-au demonstrat forța ca echipă, pe tot parcursul meciului. BC CSU Sibiu a condus chiar și la 15 puncte și, deși sfertul al treilea a început ezitant pentru echipa noastră, sportivii sibieni și-au revenit rapid și și-au trecut în cont a 13-a victorie din acest sezon, continuând pe primul loc în ierarhia Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”Rezultatul a contat mai mult decât jocul”

”A fost un meci în care, indiferent de jocul prestat, rezultatul a contat. Chiar dacă de la ei au lipsit jucători importanți, sunt o echipă valoroasă și periculoasă iar băieții noștri au trebuit să fie concentrați pe toată durata jocului. O victorie importantă care trebuie să ne de-a energia să creștem și să jucăm bine. Urmează un meci la fel de important și trebuie să dăm maximum nostru pentru a repeta rezultatul”, spune antrenorul pincipal al CSU Sibiu.

Marcatori CSU: Randal Falker 23p, Isaiah Philmore 17p, Justas Tamulis 13p, Lucas Tohătan 12p, Kevin Hardy 11p, Chris Cooper 5p, Monyea Pratt 2p.

După partida de la Oradea, CSU Sibiu va primi vizita celor de la SCM Craiova, sâmbăta viitoare, 9 februarie, de la ora 18:00. Biletele pentru acest meci se vor putea achiziționa online începând de sâmbătă, 2 februarie, de pe www.bc-csusibiu.ro/bilete sau www.kompostor.ro până vineri, înainte cu 24 de ore de startul partidei. Tichetele rămase disponibile se vor comercializa la Sala Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.