JSport.ro
foto: Dragoș Dumitru

CSU Sibiu a obținut o nouă victorie, de această dată în campionat, 100-96 în fața timișorenilor de la SCM. Partida a avut nevoie de over-time pentru a-și stabili câștigătoarea pentru că după 40 de minute scorul era egal, 84-84. Sibienii au câștigat prelungirile cu 16-12.

Sibiul a început perfect primul sfert în care a marcat peste 30 de puncte și la finalul căruia avea un avantaj de 11 lungimi. Oaspeții au recuperat din handicap în sfertul doi care le-a aparținut, 28-21, și la pauză tabela indica doar patru puncte avantaj pentru băieții lui Fleșeriu, 52-48.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A urmat un sfert trei tranșat tot de bănățeni și avantajul sibienilor devenea nul. Cu 10 minute înainte de final scorul era egal, 67-67, și s-a menținut la fel și după ultima repriză încheiată 17-17.

În over-time, sibienii au marcat primii 2 puncte prin Chatman, timișorenii au egalat și au preluat conducerea prin alte două puncte realizate de fostul sibian Dragoste. S-a mers umăr la umăr până în ultimul minut când Chatman a mărit pentru prima dată avantajul în favoarea Sibiului la 3 puncte cu o ”treiță”, 96-93. ”Liberele” transformate de Torok au fost poate decisive, 98-94, Franklin a mai ținut Timișoara în viață încă un atac, 98-96, iar Chatman a închis definitiv meciul cu 5 secunde înainte de final prin două aruncări libere executate perfect, 100-96.

Isaiah Philmore a fost cel mai bun marcator al meciului cu 30 puncte reușite.

Declarații Dan Fleșeriu, imediat după meci:

Foto: Dragoș Dumitru – facebook BC CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.