JSport.ro

DSC_0881Gaz Metan Mediaș a reușit să debuteze în play-out cu o victorie în fața echipei Dinamo București, scor 84-78. Este o victorie așteptată de două luni de zile de toată suflarea medieșeană, fie că e vorba de conducători, antrenori, jucători sau suporteri.

A fost cel mai bun joc al sezonului pentru formația lui Mihai Popa, care a dus practicat un joc consistent reușind să fie aproape pe tot parcursul meciului la conducere pe tabelă, Dinamo conducând o singură dată în partidă la un singur punct.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Față de multe meciuri din acest sezon, gruparea din Mediaș nu a mai avut căderi în joc și nici probleme fizice, iar acest lucru probabil se datorează transferurilor din ultima perioadă, care au permis stafului tehnic să rotească jucătorii pe teren.

Pentru formația medieșeană au marcat: Navickas 21 puncte, Graham 16 puncte, Peciukas și Drăgușin câte 14 puncte, Grabauskas 7 puncte, Petrovic 6 puncte, Solopa și Nikolic câte 3 puncte.

A fost cea de-a treia victorie a sezonului pentru gaziști, însă aceștia rămân pe ultima poziție a clasamentului, iar etapa următoare va juca pe terenul formației Bc Timișoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.