JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni au reușit un victorie extrem de importantă în această seară, în perspectiva calificării în prima grupă valorică. Sibienii au învins Dinamo București, scor 87 – 61 ( 30 – 12 19 – 13 19 – 17 19 – 19). Programarea meciului într-o zi de sâmbătă a însemnat și o sală arhiplină la ora de start.

Chiar dacă plecau cu prima șansă în partida din această seară, jucătorii CSU Sibiu au intrat pe teren extrem de motivați și dornici să învingă pe Dinamo, pentru a-și lua revanșa după meciul din tur. La prima sa partidă cu titular, Radu Paliciuc a avut un meci bun și a jucat peste 38 de minute.  Alături de el, au primit minute importante și Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe, Daniel Banciu și Traian Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Mi-a fost teamă de meciul acesta, după înfrângerea de la Dinamo, și, o dată arși, suflăm și în iaurt. Băieții s-au mișcat destul de bine în apărare, dar nu suficient în atac, de aceea am fost și supărat pe ei, pe multe dintre faze, dar e greu să faci și apărare bună și atac. Mă bucur însă de cele 10 victorii iar de acum încolo, orice victorie facem înseamnă calificarea în primii 6, așa că următoarele trei meciuri vor fi, fiecare în parte, o finală pentru noi. Igor Mijajlovic și Bogdan Popescu nu au jucat pentru că sunt accidentați și s-ar putea să nu îi putem folosi curând. Sper ca până la meciul de acasă, cu BC Mureș, să putem să îl recuperăm măcar pe unul dintre ei. Nu sunt accidentări foarte grave, nu sunt de nerecuperat, dar aș fi preferat să nu fie”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Marcel Davis 17p, Mirel Dragoste 17p, Radu Paliciuc 15, Kevin Hardy 10p, Chriss Cooper 13p, Boris Lalovic 8p, Dragoș Gheorghe 4p, Daniel Banciu 3p.

În următoarea etapă CSU Sibiu joacă în deplasare la BCM U Pitești, în 27 ianuarie 2017, ora 17:00, meci transmis LIVE pe DigiSport.

foto: csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.