JSport.ro

CSU Sibiu se întoarce cu o victorie importantă de la Pitești, acolo unde a reușit să întreruptă șirul de victorii ale echipei gazde, după o partidă încheiată cu scorul de 80-71 (17-21, 21-12, 22- 13, 20-25).

Plecați cu gândul la victorie și concentrați să facă o apărare cât mai bună, baschetbaliștii sibieni au reușit să își ducă planul la bun sfârșit și să își adjudece victoria în partida disputată în deplasare cu BCM U Pitești.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Apărarea a funcționat mai bine ca în alte meciuri”

Dupa joc, antrenorul sibian s-a declarat multumit de jucatorii sai si de modul in care a functionat faza defensiva: ”A fost un meci greu, în care băieții au arătat că au înțeles faptul că, de acum înainte, fiecare dintre aceste trei meciuri, cu Pitești, Mureș și Timișoara, va trebui abordat ca și o finală. Mă bucur că am câștigat iar acest lucru l-am reușit mai ales datorită apărării. Astăzi apărarea a funcționat mai bine ca în alte meciuri, iar acesta se vede din raportul de recuperări câștigate împotriva echipei cu media cea mai bună la recuperări, din întregul campionat. Mă bucură aportul jucătorilor care au venit de pe bancă și care au făcut tot ceea ce a trebuit pentru a avea un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul principal al CSU Sibiu.

Marcatori CSU Sibiu: Igor Mijajlovic 21p, Boris Lalovic 16p, Bogdan Popescu 14p, Chris Cooper 13p, Marcel Davis 9p și Kevin Hardy 7p.

Jucătorii au cântat împreună cu fanii la sfârșit

CSU Sibiu a fost susținută la Pitești de câteva zeci de fani care i-au încurajat ca de obicei pe toată durata meciului. Un moment deosebit s-a petrecut după încheierea jocului atunci când jucătorii în frunte cu antrenorul Dan Fleșeriu au urcat în mijlocul fanilor pentru a cânta deja celebrul ”Acolo este țara mea”.

După această partidă, CSU Sibiu primește vizita celor de la BC Mureș Tg. Mureș, miercuri, 1 februarie 2017, de la orele 19:00, meci care nu va fi televizat. Biletele pentru această partidă s-au pus deja în vânzare și se pot achiziționa de la sediul CSU Sibiu, str. Rennes, nr.2, între orele 9.00-15.00, dar și online de pe www.csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.