JSport.ro
foto: csusibiu.ro

CSU Sibiu a reușit o victorie frumoasă, în această seară, într-o sală umplută la refuz de suporterii care și-au susținut frenetic favoriții. ”Galben-albaștrii” au învins vicecampioana României la o diferență de 14 puncte.

După un început destul de timid al jucătorilor lui Dan Fleșeriu, care s-au văzut conduși în primele două sferturi de Steaua și, după ce înaintea pauzei mari Kevin Capers, a căzut pe parchet accidentându-se destul de grav la genunchiul stâng, sibienii au revenit de la vestiare dornici să întoarcă rezultatul. Au și reușit, grație unor execuții aclamate îndelung de suporterii ”galben-albaștri”. Chiar dacă în prima parte a partidei, Steaua reușea să conducă echipa Sibiului la 12 puncte diferență, sfertul al 3-lea a fost cel în care CSU Sibiu a întors rezultatul iar în ultimul sfert a condus chiar și cu 18 puncte. La finalul partidei CSU Sibiu a învins Steaua București, scor 88-74 (17-24, 19-15, 28-14, 24-21).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea
foto: csusibiu.ro

Dan Fleșeriu: ”Echipa nu e încă construită”

”Am început destul de moale partida, probabil crezând că e suficient ce am reușit la Oradea. Este evident că nu este suficient și că ne tremuie mult mai multă determinare în joc. După pauză am revenit de la vestiar cu un alt tonus, iar efort s-a dovedit a fi suficient pentru a câștiga meciul. Nu a fost un meci spectaculos, ci unul extrem de fizic, din care noi, se pare, am pierdut și un jucător și nu știm momentan cât de gravă e accidentarea. Încă tranziția nu e nici la jumătate cât aș vrea să fie, încă echipa nu e construită pentru că modificăm destul de mult individual. Am jucat cu mai multe assist-uri decât la Oradea, dar mai avem extrem de mult. Oricum meciurile importante încep în Top 6 și în Playoff. De obicei, echipele pe care le-am condus eu, nu câștigau la începutul campionatului.  Mă bucur că am câștigat, dar mai avem extrem de mult de lucru”, a spus Dan Fleșeriu la finalul partidei.  

Pentru CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 22p, Monyea Pratt 19p, DeAngelo Riley 13p, Christopher Cooper 9p, Kevin Capers 8p, Radu Paliciuc 8p, Mirel Dragoste 6p, Lawrence Kinnard 3p.

În următoarea etapă CSU Sibiu joacă în deplasare cu BC SCM Timișoara, luni, 23 octombrie 2017, de la ora 18:00.

foto: csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.