JSport.ro

Fostul prefect al județului Sibiu, Ilie Mitea, unul dintre cei mai înfocați și excentrici suporteri ai echipei de baschet CSU Sibiu, pe care o susținea din tribună la fiecare meci sau din spatele coșului advers pentru a pune presiune pe adversar, a murit într-un accident rutier petrecut joi seara.

Veste că Ilie Mitea s-a stins din viață a fost fulgerătoare pentru toți cei care îl cunoșteau în comunitatea suporterilor și conducerii clubului de baschet CSU Sibiu. Foarte activ în jurul echipei, Mitea emana la fiecare meci o energie în plus echipei chiar din primul rând al tribunei oficiale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ilie Mitea se afla pe bancheta din spate a mașinii conduse regulamentar de patronul localului Naf-Naf, decedat de asemenea în accident. În localitatea Milcoiu, între Pitești și Rm. Vâlcea, o mașină a pătruns pe contrasens lovind frontal mașina în care se aflau cei doi.

„Indiferent ce poziție a ocupat, fie că a fost consilier local, director la Protecția Consumatorului, Prefect de Sibiu sau Neamț sau președinte al Agenției Domeniilor Statului, a fost alături de CSU. Era nelipsit din spatele mesei oficiale, la meciurile de pe teren propriu, și susținea extrem de energic și vocal echipa noastră. Seara trecută, avea să se stingă într-un teribil accident rutier”, a precizat conducerea CSU Sibiu pe site-ul oficial al echipei.

Un scurt mesaj a transmis și liderul galeriei CSU Sibiu, Florin Iacob: ”Să-i spuneți lui Toci că ne este dor de el, cum deja ne este dor și de dumneavoastră! Drum bun nea’ Titi!”

Ilie Mitea va fi înmormântat duminică, la ora 12:00, trupul său fiind depus la Biserica din Groapă.

În aceeași zi, clubul sibian a fost lovit de încă o veste tristă. Medicul echipei Alexandru Costea a murit la vârsta de 79 de ani.

Medicul Alexandru Costea s-a stins la vârsta de 79 de ani după o lungă perioadă de timp în care s-a confruntat cu mai multe problemele de sănătate. Chiar și așa, până nu demult, a efectuat încă tratamente și consultații pentru cei care aveau nevoie. Era renumit pentru experiența sa vastă în medicină sportivă, prin mâinile sale trecând mii de sportivi, de-a lungul carierei. Alături de baschet a venit în 1993, și a fost nelipsit de lângă CSU Sibiu timp de aproape 25 de ani. A tratat însă fotbaliști, handbaliști, halterofili și nu numai.

foto: sbsport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.