JSport.ro

chris-cooper-2Christopher Cooper, fostul component al echipei Steaua CSM Eximbank București, este noul jucător al BC CSU Sibiu. Echipa se întregește cu un nou jucător cu experiență, în persoana lui Chris Cooper. Jucătorul american de 26 de ani este familiarizat cu competiția din țara noastră, întrucât acesta a mai jucat în ultimele două sezoane în România. 

Baschetbalistul american vine la Sibiu după ce în ultimele două sezoane a evoluat în Liga Națională de Baschet Masculin, în tricourile echipelor Steaua București (sezonul 2015/2016) și Asesoft Ploiești (2014/2015).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Pentru a fi siguri că ne vom îndeplini obiectivele propuse pentru sezonul acesta și să depășim rezultatele de anul trecut, împreună cu staff-ul tehnic, am hotărât să aducem un jucător cu experiență, care să ridice valoarea lotului și pentru care vom face eforturi financiare suplimentare. Sperăm ca prin aducerea lui Cooper să fim mai puternici și astfel banca tehnică să aibă la dispoziție jucători și soluții prin care să ne putem bate de la egal la egal cu oricare din echipele de top din campionatului”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet a BC CSU Sibiu.

Americanul, născut în 17 ianuarie 1990 și care măsoară 2,05 m, va începe pregătirea cu echipa, după turneul Cupa Timișoara.

Chris Cooper a evoluat în sezonul trecut pentru Steaua CSM Eximbank București atât în Liga Națională cât și în Euro Cup și a avut medii statistice de 6,2 puncte, 6,2 recuperări și 1,1 pase decisive.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.