JSport.ro

Familia galben-albastră are un nou partener. Pall-Ex România s-a alăturat grupului de sponsori care sprijină performanțele echipei fanion a Sibiului, BC CSU Sibiu.

În ziua în care CSU Sibiu a reușit victoria care i-a asigurat locul întâi în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, un nou partener s-a alăturat familiei de susținători ai echipei noastre de baschet.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“CSU Sibiu este un etalon în baschetul și sportul românesc, prin tradiție și prin apetitul pentru performanță. Suntem bucuroși să putem să sprijinim o echipă cu un management profesionist, care demonstrează că valorile după care se ghidează sunt unele sănătoase. Pall-Ex și CSU Sibiu au mai multe valori comune, lucru care ne-a determinat să intrăm într-un parteneriat care sperăm să aducă beneficii ambelor părți. Multe din atributele echipei le regăsim și în cadrul companiei noastre, cum ar fi entuziasmul, fair-play-ul și determinarea de a fi cei mai buni. Pall-Ex România crede în valoarea educativă a sportului și suntem onorați să devenim sponsori ai BC CSU Sibiu. Vă dorim mult succes, asigurandu-vă de susținerea și aprecierea noastră”, a declarat Claudiu Hila, General Manager Pall-Ex.

”Proiectul BC CSU Sibiu continuă să convingă mediul privat, atât prin performanțele sportive, cât și prin seriozitatea cu care derulează parteneriatele, că merită sprijinit în vederea îndeplinirii scopului și viziunii pe care le are. Ne dorim să oferim un climat cât mai propice pregătirii sportivilor Clubului nostru și orice parteneriat nou încheiat înseamnă un pas înainte pentru atingerea obiectivelor. Mulțumim Pall-Ex România, atât pentru sprijinul financiar pe care ni-l oferiți, cât și prin susținerea pe care angajații companiei o oferă echipei noastre, la meciurile de pe teren propriu”, a spus Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

Pall-Ex este liderul pietei de transport si distributie expres de marfa paletizata, din Romania. Compania originara din UK este prezentă și în alte tari din Europa: Italia, Franta, Spania siBulgaria.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.