JSport.ro

Foto Visma1Compania VISMA se alătură, începând din acest sezon, echipei de baschet BC CSU Sibiu și vine să sprijine baschetul sibian, din dorința de a fi alături de sportul atât de iubit în Sibiu. Conducerea companiei a decis să susțină echipa BC CSU Sibiu, iar parteneriatul dintre cele două părți se dorește a fi unul pe termen lung.

Visma este unul dintre furnizorii importanți de software pentru afaceri şi de servicii pentru contabilitate sau administrare a afacerilor

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sunt fericit că în sfârșit reușim să ne alăturăm și noi susținătorilor acestei minunate și iubite echipe, nu doar cu sufletul, ci și material. Sper să fie începutul unei colaborări de lungă durată și mulțumim conducerii clubului pentru modul în care se implică în managementul acestei echipe. Visma s-a implicat activ în susținerea activităților educaționale și sportive la nivel local iar susținerea CSU Sibiu vine ca și un lucru firesc”, a declarat Sorin Rotariu, managing director Visma Software SRL.

Conducerea echipei de baschet mulțumește, pe această cale, companiei Visma pentru decizia de a se implica în susținerea echipei.

Visma este cea de-a cincea nouă companie care se alătură, începând din acest sezon, marii familii galben-albastre și suntem mândri de acest lucru. Visma a dovedit, de-a lungul timpului, că este în permanență preocupată de soarta sportului sibian, și în plus, a arătat deschidere față de multe proiecte ale comunității în care se dezvoltă. Îi felicităm pe cei din managementul companiei pentru exemplul de implicare pe care îl oferă mediului privat sibian. Pentru BC CSU Sibiu este o mândrie să avem alături parteneri precum VISMA și le mulțumim că au decis să vină alături de noi”, a declarat directorul CSU Sibiu, Horațiu Floca.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.