JSport.ro

Foto parteneriat KendrionO nouă companie se alătură grupului de parteneri dornici să sprijine proiectul BC CSU Sibiu. Conducerea Kendrion și cea a Clubului nostru au parafat astăzi o colaborare pentru întregul sezon 2016/2017, cu posibilitatea ca aceasta să se prelungească.

După ce tot mai multe companii private au decis să se alăture proiectului care sprijină performanța baschetbalistică la cel mai înalt nivel, Kendrion se implică în susținerea echipei BC CSU Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Apreciem de mult timp performanța echipei noastre de baschet și iată că, acum, concretizăm aceasta susținere printr-o colaborare frumoasă, intre o companie puternică și o echipă de succes. Când ne gândim la baschet, ne gândim automat la BC CSU Sibiu; este un brand cu care ne mândrim, sunt jucătorii cu care ne identificăm la fiecare meci, pentru care ne ridicăm în picioare și aplaudăm. Kendrion Automotive este suporter CSU și începând de astăzi mergem împreună înainte, pentru Sibiu”, a declarat Andra Boboc, administrator al societății Kendrion Automotive (Sibiu) SRL.

”Le mulțumim celor de la Kendrion Automotive (Sibiu) SRL pentru faptul că au decis să vină alături de noi în proiectul privind dezvoltarea sănătoasă a baschetului de performanță în Sibiu. Compania Kendrion Automotive (Sibiu) SRL este a doua investiție străină, de la noi din oraș, care decide să sprijine un proiect sportiv local cu atâta tradiție. E un nou pas important pe care îl facem în ceea ce privește consolidarea unui nucleu important de parteneri care să sprijine performanța echipei noastre din Liga Națională de Baschet”, a declarat Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.