JSport.ro

O nouă companie sibiană sprijină performanțele CSU Sibiu, începând cu acest sezon. Cu doar câteva zile înaintea primului meci oficial din Liga Națională de Baschet Masculin, conducerea BIOMIN vine alături de CSU Sibiu și devine sponsor al echipei de seniori.

Baschetul sibian continuă să fie susținut de către mediul privat sibian. Dovadă stă și ultimul parteneriat încheiat între oficialii Clubului sibian și conducerea BIOMIN.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A venit vremea, bineînțeles, după o maturitate și stabilitate financiară a firmei, să susținem sau să investim și în sportul sibian. Astfel, nu întâmplător, ne-am orientat spre echipa de baschet a orașului, echipa fanion, care de-a lungul timpului a dovedit prin prisma rezultatelor obținute, că sunt demni de a fi susținuți pe mai departe, pentru a face performanță la nivel înalt. Începând cu data de 1 Octombrie 2017, suntem alături de ”vulturi”’ în încercarea lor de a repeta performanțele obținute în trecutul nu foarte îndepărtat, când au ajuns, în două rânduri, Campioni Naționali ai României. A contat foarte mult pentru noi și faptul că au ajuns, în campionatul trecut, în primele patru echipe din țară, luptând de la egal cu echipe mult mai puternic finanțate. Credem în echipă și credem în conducătorii clubului că vor duce mai departe tradiția baschetului sibian, făcând cinste pe mai departe numelui și brandului CSU!  Vreau să accentuez faptul că ne identificăm cu CSU Sibiu, ne identificăm cu aspirațiile lor de succes și performană și ne bucurăm să fim alături de ei ca susținători fideli. HAI CSU!”, a declarat Radu Marți, General Manager BIOMIN.

”La Sibiu mediul privat a înțeles că fără sprijinul lui, sportul de performanță nu are cum să crească și mă bucur că proiectul echipei noastre de baschet a convins companiile de acest lucru. Ne dorim performanțe cât mai mărețe și sperăm ca la finalul campionatului, alături de partenerii noștri, să putem sărbători creșterea performanțelor și atingerea obiectivelor. Le mulțumim celor de la BIOMIN pentru sprijinul, implicarea și încrederea pe care ni le acordă și le urăm <<Bun venit!>> în marea familie galben-albastră”, a declarat Horațiu Floca, director CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.