JSport.ro

Campionatul Ligii Naționale de Baschet se reia în această săptămână cu unul din derby-urile de tradiție ale Ardealului, U. Cluj – CSU. Cele două echipe sunt primele în clasament cu avantaj pentru Sibiu, lider în Top 6. 

Meciul va fi marți, 5 martie, la Cluj, și va începe la ora 19:00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Toți băieții sunt apți”

”Urmează un nou meci, într-o sală frumoasă. Sper să îl abordăm cu maximum de energie, pentru că venim după trei săptămâni de pauză, fără meciuri oficiale, în care am jucat dar meciuri amicale. Băieții sunt, cu siguranță, nerăbdători să înceapă meciurile oficiale. Va fi un meci cu miză mare-păstrarea locului întâi. Toți băieții sunt apți și sper că vom reuși să facem treabă bună 40 de minute, nu doar 30 de minute, așa cum am reușit la ultimul meci de la Cluj. Sunt convins că va fi un meci frumos, în care va câștiga echipa care este în formă mai bună, în momentul actual”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

După meciul de la Cluj, CSU Sibiu va juca, pe teren propriu, cu SCM Timișoara, sâmbătă, 9 martie, de la ora 17:15. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare începând din această după amiază, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete dar și pe www.kompostor.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.