JSport.ro

DSC_0341Dumincă, 06 martie, de la ora 19.45, eternele rivale din campionatul naţional de baschet, CSU Sibiu şi U. Cluj Napoca se vor întâlni în etapa a III-a a fazei a II-a din grupa A valorică. Chiar dacă în primele două jocuri sibienii n-au reuşit nicio victorie, optimismul este mare în tabăra sibiană.

Atât antrenorul echipei, Dan Fleşeriu, cât şi Kevin Hardy se declară încrezători.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

DSC_0232Fleşeriu: “Nu sunt deloc supărat”

”Avem un meci dificil duminică, defapt ca și celelalte din această fază a campionatului. Am putea aborda această partidă în două feluri: așa cum se aștepta multă lume, să nu mai conteze pentru noi aceste meciuri, de vreme ce ne-am îndeplinit obectivul, sau, așa cum le-am abordat și celelalte două partide (n.r. cu Oradea și Mureș), să luptăm până la epuizare, indiferent pe cine avem în față, în încercarea de a câștiga. În ultimele meciuri asta am făcut, am luptat și am încercat. Deocamdată atât am reușit și nu sunt deloc supărat. Băieții își doresc mai mult decât locul 6. Și eu îmi doresc mai mult, așa că, dacă vom putea, vom și câștiga meciuri în faza asta. Importantă este atitudinea de luptă pe care o afișăm și faptul că nu ne temem de nicio echipă cucare ne întâlnim pe teren”, a spus Dan Fleșeriu.

DSC_0332Hardy: “Am învăţat din greşelile noastre din meciurile anterioare”

”Va fi un meci mare, la fel ca și celelalte meciuri din prima grupă valorică. Am reușit să fim aproape, în ultimele meciuri, așa că avem nevoie de o victorie. Abordăm acest meci având multă încredere în noi și vom încerca să câștigăm. Am învățat mult din greșelile noastre, din meciurile anterioare, și vom da totul pe teren pentru a ne asigura victoria”, a spus Kevin Hardy.

Meciul va fi transmis în direct de postul de televiziune Digisport 3

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.