JSport.ro

Ca urmare a evenimentului petrecut sâmbătă în sala Polivalentă din Cluj Napoca la meciul ”U” – CSU Sibiu, în care membrii Peluzei Șepcile Roșii au capturat bannerul de brigadă Ultra Sound, grupul a anunțat pe pagina de facebook încetarea din activitate.

Grupul Ultra Sound s-a înființat în 2007 în galeria echipei CSU Sibiu și a fost singurul din țară constituit exclusiv pentru o echipă de baschet. Ulterior, din 2009, a activat și în Peluza Sud Sibiu pentru susținerea echipei Voința Sibiu dar s-a retras la sfârșitul anului 2013. Numărul membrilor a oscilat de-a lungul timpului, de la 30-40 în 2007, la sub 10 în anumite perioade de reorganizare. În ultimul an, în grup erau activi aproximativ 15 membri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Comunicat Ultra Sound:

”Încă de la început, din anul 2007 când am apărut prima dată în Sala Transilvania din Sibiu, nu am încetat nici un moment să ne încurajăm echipa de suflet, CSU Sibiu. Am parcurs mii de kilometri pe tot cuprinsul țării, am plâns, am râs și n-am încetat niciodată să fim alături de această echipă minunată. De-a lungul timpului am învățat să câștigăm împreună, dar mai ales să pierdem împreună, am fost o mare familie la bine și la rău, ne-am distrat și am sărbătorit multe momente memorabile împreună. Din nefericire toate lucrurile frumoase au un sfârșit și poate singurul regret ar fi că sfârșitul putea să fie mai târziu. Greșeala, sau mai bine spus neatenția, se plătește și ne asumăm pe deplin această vină. După cum deja se știe, bannerul reprezentativ grupului nostru ne-a fost „furat” ieri la Cluj de către reprezentanți ai peluzei Șepciile Roșii în timpul meciului U-Banca Transilvania Cluj Napoca – CSU Sibiu. După acest nefericit eveniment nu ne mai rămâne decât să acceptăm situația cu demnitate și cu capul sus, așa cum am fost întotdeauna. Din păcate capitolul nostru s-a încheiat aici dar spiritul grupului nostru va dăinui pentru totdeauna alături de echipa noastră de suflet. Ne bucurăm totuși de faptul că am fost singura brigadă ultras din țară strict la o echipă de baschet, lucru ce nu a mai fost în altă parte. Dorim să ne îndreptăm gândurile de bine spre jucătorii echipei CSU, clubului, membriilor galeriei CSU Fans și tuturor celor de care am fost alături în toți acești ani și să îi asigurăm că nu vom pleca dintre ei niciodată, decât că nu vom mai purta titulatura de brigadă ULTRA SOUND. Mulțumim!”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.