JSport.ro

CSU Sibiu s-a impus la mustață în cea de-a treia confruntare cu BC Mureș, în deplasare, într-un meci care a avut nevoie de prelungiri pentru a fi decis. După ce au pierdut primul sfert, elevii lui Dan Fleșeriu au revenit în mod spectaculos în cea de-a doua parte a jocului, reușind să preia conducerea la o diferență de 12 puncte până la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ultimele două sferturi însă au fost adjudecate de mureșeni, care au reușit să trimită meciul în prelungiri, după ce la finele timpului regulamentar tabela indica scorul de 74 – 74. În repriza suplimentară de prelungiri, CSU Sibiu a câștigat la limită partida, în ultimele secunde de joc. Scorul final înregistrat a fost 87-89.

Dacă se impune și în următoarea partidă de la Târgu Mureș, sibienii se vor alătura celor trei echipe deja calificate în faza semifinalelor, și anume: CS Universitatea Cluj, Steaua CSM și CSM Oradea – care s-au impus toate cu scorul de 3-0. Practic, cele 3 semifinaliste au repetat isprava de anul trecut. Cea de-a patra echipă care prindea această rundă a competiției în sezonul 2015-2016 era chiar BC Mureș, care urma apoi să piardă marea finală în fața CSM-ului din Oradea.

PARIAZĂ LIVE PE BC MUREȘ – CSU SIBIU LA AGENȚIILE DE PARIURI RECOMANDATE DE CEA MAI MARE ȘI MAI ACTIVĂ COMUNITATE DE PARIORI DIN ROMÂNIA!

Învingătoarea disputei dintre CSU Sibiu și BC Mureș va da piept în penultimul act al competiției cu Steaua CSM, însă deocamdată, cele două formații se confruntă cu ceva probleme fizice. De altfel, antrenorul sibienilor s-a arătat îngrijorat cu privire la acest aspect, imediat după finalul incendiar al prelungirilor: „A fost un meci pe viață și pe moarte. Jucătorii au luptat până la ultima picătură de energie și mă întreb cine va mai juca sâmbătă, pentru că 48 de ore sunt puține pentru amândouă echipele,” a declarat Dan Fleșeriu.

Acest lucru ne duce cu gândul la posibilitatea ca CSU-ul să nu forțeze în cea de-a patra rundă a ultimului sfert de finală din Liga Națională de Baschet, cu gândul de a-și păstra ceva energie pentru disputa decisivă, care va avea loc la Sibiu.

Dacă stăm bine să analizăm evoluția acestei confruntări, vom observa că cele două formații au făcut un fel de ping-pong până în acest moment. În primul meci, CSU a învins pe teren propriu BC Mureș cu scorul de 82:66. La două zile distanță, oaspeții s-au impus cu un scor de-a dreptul amețitor: 54-75. Totuși, după pauza de 6 zile, se pare că ambele formații s-au hotărât să forțeze, lucru care lasă ceva semne de întrebare pentru desfășurarea următoarei partide.

Chiar dacă nu putem știi cu siguranță exact care sunt planurile lui Fleșeriu pentru următoarea confruntare, un lucru este cert: BC Mureș are nevoie de victorie pentru a rămâne în competiție, fapt pentru care băieții lui Srecko Sekulovic vor da totul pe teren.

Respectând aceste considerente, este limpede că un pariu inteligent ar putea fi plasat pe faptul că BC Mureș va reuși să-și adjudece handicapul principal dictat de casele de pariuri online recomandate de specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.