JSport.ro

DSC_0432Gaz Metan Mediaș încheie astăzi cel mai slab sezon al său din ultimii ani de prezență în liga națională de baschet masculin. Adversarul formației medieșene va fi formația Phoenix Galați, iar meciul se va desfășura cu începere de la ora 19:30.

Cu doar 5 victorii în cele 31 de etape scurse din acest sezon formația pregătită de Mihai Popa își ia adio de la liga națională de baschet, urmând ca sezonul viitor să evolueze în Liga I. Există totuși și posibilitatea ca sezonul viitor să găsească Mediașul în prima ligă dacă va fi mărit numărul echipelor participante, lucru ce se va hotărî de Adunarea Generală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De cealaltă parte, formația din Galați estre una din surprizele plăcute ale campionatului, reușind să încheie sezonul pe un binemeritat loc șapte ce le asigură prezența în play-offul campionatului, unde vor întâlni formația de pe locul secund al clasamentului, cel mai probabil Csm Oradea.

Istoricul confruntărilor directe cuprinde doar cele trei partide disputate în acest sezon, fiind favorabil gălățenilor care au câștigat toate cele trei întâlniri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.