JSport.ro

Ultima partidă, înaintea Play-off-ului, se dispută miercuri, de la 19:45, în Sala Transilvania. Sibienii primesc vizita campioanei de la Oradea. O victorie ne-ar da șansa de a încheia sezonul regulat pe locul al doilea.

Cu moralul ridicat după victoria din ultima etapă, împotriva celor de la Universitatea Cluj Napoca, baschetbaliștii sibieni speră să facă un meci bun în compania celor de la Oradea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”M-ar bucura foarte mult să terminăm sezonul regulat cu o victorie în fața fanilor noștri și să fim foarte bine pregătiți pentru Play-off”

”De data aceasta va fi un meci fără miză pentru ei, pentru că nu mai pot urca de pe locul patru, nici nu mai pot coborî. Va fi însă cu miză pentru noi pentru că, în cazul unei victorii, am putea termina sezonul regluat pe locul al doilea, în cazul în care Steaua pierde la Cluj. Vom aborda meciul astfel încât să putem să ne apropiem victoria. Dacă acest lucru va fi posibil, m-ar bucura foarte mult să terminăm sezonul regulat cu o victorie în fața fanilor noștri și să fim foarte bine pregătiți pentru Play-off. Avem câteva probleme medicale. Timpul este foarte scurt după meciul greu, de duminică, cu Clujul, în care am făcut multă risipă de energie. Sper că cei care au probleme medicale, nu accidentări, să își revină în timp util și să poată să joace cu toții”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.

Biletele pentru această partidă se pot achiziționa de la sediul Clubului, str. Rennes, nr. 2, între orele 9 și 15, iar în ziua meciului și de la Sala Transilvania, înainte de o oră de startul partidei.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.